2777
2789

آقا من یه کاربری دارم کاربری قدیمی که با ایمیل ثبت نام کرده بودم،رمزم رو فراموش کردم دو ماهه میام وارد بشم میزنم فراموشی رمز عبور بعد ایمیلم رو میدم که کد تایید بفرستن واسه بازیابی رمز ،نمیفرستن

امروز نی نی یار پیام داده شما با ایمیل ثبت نام کرده بودید الان دیگه با ایمیل ثبت نام نمیکنیم،آقا چه ربطی داره مگه من میخوام ثبت نام جدید بکنم؟؟؟😡😡

من اکانت قبلیم رومیخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوهفتست دارم پیام میدم برای حذف یه دونه تاپیک هنوز هیچ خبری نیست

سایت داره رو به زوال میره

تبلیغارو نگاه تورو خدا

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

جالبه من میام برای بازیابی رمز شماره همراهمو میدم دوساعت صبر میکنم کد تایید نمیفرستن،چند باری هم که فرستادن اصلا عمل نکرده،دو دفعه هم کد تاییدرو زدم رمز جدید هم دادم انقدر خوشحال شدم که اکانتم برگشته ،دوباره ورود با ایمیل روزدم رمز رو دادم نوشته یا نام کاربری یا رمز اشتباه است

پس من چه غلطی کنم

منم یه کاربری قدیمی تر با ایمیل داشتم که به همین دلیل دیگه ندارمش، نی نی یار گفتن با ایمیل کلا دیگه ...

وای خدا یعنی چی؟؟؟؟

الان نصف کاربرای اینجا ثبت نامشون با ایمیل بوده ،پس چجوری دارن وارد سایت میشن؟؟؟؟؟

دوستان برای اینکه اعتراضمون به گوش مونا خانوم برسه باید صبح ها تاپیک بزنیم و روزای چهار شنبه ک میان سایتو نگاه میندازن ی بار نی نی یار پنج گفت 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

دیگه حذف نمیکنن؟؟؟ من دیگه دوس ندارم تاپیک جدید بزنم اینجوری باشه 🥲

برای من که حذف نمیکنن

اره نزن بهتره 

حداقل خصوصی نباشه تاپیکت

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍