2777
2789

بعد شما به عنوان حیوان هار منو ببنین

به قران خاک بر سرم فکر نمیکردم اینطوری بشه با داداشم دعوا کردیم سر اینکه من سالن مطالعه نرفتم امروز اونم با دستگاه بازی داشت ور میرفت داد و بیداد میکرد تو خونه چند بار بهش گفتم ساکت شو نشد از اخر رفتم دستشو انقدر بد ناخون کشیدم گازشم گرفتم 

هیچی نگفت فقط هولم داد گفت برو دیگه کاری ندارمت 

الان دستشو دیدم انقدر بد ناخون کشیدم چهار پنج جا خونی شده زخم شده پوستشم خیلی سفیده قشنگ مشخص میشه 

خب یکی بپرسه دستت چی شده چی باید بگه 

باید بگه خواهرم هاره سگه گاز میگیره 

۱۶ سالشه منم ۱۶ سالمه 

الهی بمیرم انقدر اذیتش میکنم

https://daigo.ir/secret/91663624188 کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم فحش خونت افتاده حالا کاربرها میان از خجالتت درمیان

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی