2777
2789
عنوان

دوران بارداری

111 بازدید | 8 پست

بچه ها ببخشید میشه یکی در مورد دوران بارداری و بعدش کامل همه چیو بهم بگه من نامزدم نامزدم بهم گفت که یه سال بعد عروسیمون باید حامله شی سال دیگه عروسی می‌کنیم خودم دانشجوی سال ۶ پزشکیم میخوام واسه آزمون دستیاری بخونم نمی‌دونم چکار کنم از طرفیم میگم میتونم بعداً رزیدنت بشم ولی بچه ممکنه دیر شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا حس کردم‌پسری مگ‌میشع دانشجوی پزشکی درمورد بارداری چیزی ندونه البته قضاوتت نمیکنم ببخشی ...

نه واسه این گفتم که اگه باردار بشم میتونم واسه دستیاری بخونم یا نه اگه بشه که خوبه 

ماشالله جاری باردار وپرستار

خواهر باردار وپزشک

مادرشوهر متخصص زنان

خودتم‌ترم ۳ وترم ۶ پزشکی

متوجه نشدم ب بارداری وپزشکی علاقه ی وافری داری؟؟؟

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم
ماشالله جاری باردار وپرستار خواهر باردار وپزشک مادرشوهر متخصص زنان خودتم‌ترم ۳ وترم ۶ پزشکی متوج ...

جرررر اون خودم نبودم یه شب دختر عموم اومده بود خونمون بعد تو اتاقم بودیم اگه تاریخ تاپیکو ببینی همون موقعس که عضو شدم اون خودش میخواست بدونه متنشم خودش نوشته نمیدونم چیم گفته

یه سوال این تاپیکو چجوری میشه پاک کرد آخه مال خودم نیست 

آخه خودم اصن خواهر ندارم جججررر نمی‌دونم تو چرا اینقدر واقعاً خودم نبودم یکی دیگه یا گوشیم تاپیک زده بود که گوشیمو بهش دادم به تاریخ تاپیکم نگاه کن یا تاریخ عضویتم یکیه مگه میشه آدم همزمان هر دو تا کارو انجام بده اصلاً هنوژ عروسی نکردم جججججررررر