2777
2789

خانما التماس میکنم جواب بدید

از صبح ساعت شش پسر من هرچی خورده هضم نکرده بالا آورده. تا الان اصلا سابقه نداشته موقع سرما خوردگی بالا بیاره. میگفتم شاید دیروز گوجه سبز خورده شر معده اش مونده ولی از عصر تب کرده. دکتر بردمش یه آمپول انداسترون زده. شربت اندانسترون و مترونیدازول هم داده بهش.ولی اثر نکردن. الان دارو هم دادم باز بالا آورد. چیکار کنم. چه خاکی تو سرم کنم؟

میترسم کارش به بیمارستان و سرم بکشه. پسر من اصلا زیر سرم نمیومه. 

عزیزم من هم الان تاپیک زدم پسر من ۱۱ سالشه و الان از بیمارستان مفید میام . گفتن بستری بشه بقدری شلوغ بود که ما اومدیم می‌گفت تا صبح طول می‌کشه تخت نداریم یه سرم بهش نزدن بعد رفتیم خصوصی . فایده نداشت و همینطوری تب داره و استفراغ

راضی باش به رضای خدا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من هم الان تاپیک زدم پسر من ۱۱ سالشه و الان از بیمارستان مفید میام . گفتن بستری بشه بقدری شلوغ ...

یازهرا. باپسر شمازبون میفهمه پسر من به هیچ صراطی مستقیم نیست حداقل یه سرم بزنن. یه بار بردمش سرم بزنن انقدر گرفت کشید و نعره زد که گفتن نمیشه و بازش کردن کلا

یازهرا. باپسر شمازبون میفهمه پسر من به هیچ صراطی مستقیم نیست حداقل یه سرم بزنن. یه بار بردمش سرم بزن ...

نگران نباش عزیزم . به نظرم بیمارستان ببر چون دیدم حالت آتل می‌بندن به دست بچه ها که تکون نخوره زیاد

راضی باش به رضای خدا