2777
2789

دخترم هفت سالشه. خیلی دوست دارم بتونه از خودش دفاع کنه. بنظرتون از الان بفرستمش چیزی یاد میگیره؟کلا به بچه های این سنی تا چه حد کار میکنن. آخه میخام بتونه از پس پسرها هم بربیاد.

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به روحیه دخترتون داره

اگه خیلی حساس و لطیف باشه نمیتونه از پس ورزش رزمی بربیاد و این کلاسها فقط براش مایه عذاب میشه...

من به واسطه رشته ورزشی خودم با این بچه ها خیلی سروکار داشتم...

مهم اینه که ایا خودش هم به ورزش رزمی علاقه داره؟!!!!!!

حس میکنم شما بیشتر به خاطر دلخواه خودتون دوست دارین دخترتون بره تو این رشته!یه جورایی بهتون حق میدم,خیلیا روهم دیدم که طرز فکرشون مثل شماست,ولی این وسط روحیه و خواست خود بچه هم خیلی خیلی مهمه!خصوصا که سنش کمه و دختره😙

حس میکنم شما بیشتر به خاطر دلخواه خودتون دوست دارین دخترتون بره تو این رشته!یه جورایی بهتون حق میدم, ...

ساراجان. من فقط دوست دارم بتونه از حودش دفاع کنه. دوست ندارم بصورتحرفه ای توی این رشته های رزمی بمونه.  خودش که هنوز خیلی کوچیکه برای ابراز سلیقه. گرچه که خودم میدونم اصلا از خشونت خوشش نمیاد. حالا پیشنهادتون

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka
ساراجان. من فقط دوست دارم بتونه از حودش دفاع کنه. دوست ندارم بصورتحرفه ای توی این رشته های رزمی بمون ...

عزیز دلم درک میکنم برا چی میخوای بره تو رشته رزمی و همینطور که گفتم با خیلیا برخورد داشتم که نظرشون مثل شما بوده...

هیچ ایرادی نداره که به صورت حرفه ای وارد رشته رزمی بشه,خیلیم عالیه

ولی به شرطی که با روحیاتش سازگار باشه و ورزشی که قراره کمک حالش بشه مایه اذیتش نشه!

من بچه های 5ساله ای دیدم که شروع کردن و تو ماههای اول خودشونو نشون دادن و اتفاقا موفق هم شدن,ولی در مقابل بچه های 12,13 ساله هم دیدم که تحمل جو کلاسهای رزمی رو نداشتن و گذاشتن کنار...

برا همین میگم باید ببینید روحیش چطوره...

پیشنهادم بهتون اینه که فعلا ثبت نامش کنید و ببینید از کلیت رشتش خوشش میاد!,از قوانینی که باید ازشون پیروی کنه...مطلقا هم انتظارات خودتون رو بهش نگید...بزارید در نهایت ارامش انتخاب کنه که رشته رزمی دوست داره یا نه!

اگر دوست داشت که چه عاااالی😊

امیدوارم موفق باشه😙