2777
2789
عنوان

کتاب خوب چی بخونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 40 پست

قانون جذب 

هنر بیان

قوی باش دختر 

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایکه باگ فابل عشق پیچیده  اینام خوندم خوب بودن

چقد عالی مرسی

kalon یعنی یه زیبایی که فراتر از زیباییه ظاهریه،زیبایی‌ای که انگار از قلب شروع میشه و تو چهره‌ی اون آدم میبینیش

دختری که رهایش کردی 

سمفونی مردگان 

کیمیاگر 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

دختری که رهایش کردی  سمفونی مردگان  کیمیاگر

ممنون عزیزم

kalon یعنی یه زیبایی که فراتر از زیباییه ظاهریه،زیبایی‌ای که انگار از قلب شروع میشه و تو چهره‌ی اون آدم میبینیش

دختر پرتغالی 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

بر جاده های ابی سرخ از نادر ابراهیمی

اتش بدون دود

سو وشون

سمفونی مردگان

چشمهایش

سال بلوا

حاجی اقا

ژرمینال

خوشه های خشم

بلندی های بادگیر

جنایت و مکافات

مردی به نام اوه

سرگذشت ندیمه

جز از کل

بیگانه

۱۹۸۴

سوخته. عارفی از عشق وعلاقه زیاد قلبش میسوزه و سیاه میشه 💚نخونی ضرر کردی

ممنونم ایشالا در فرصت مناسب میخونم

بر جاده های ابی سرخ از نادر ابراهیمی اتش بدون دود سو وشون سمفونی مردگان چشمهایش سال بلوا حاجی ...

همشون رو دوست داشتی؟

گور به گور،هردو در نهایت میمیرند،مزایای منزوی بودن٬ دیدن دختر صددرصد دلخواه در صبح زیبای ماه آوریل،لولیتا٬کتاب آوزاهای کوچکی برای ماه،روزها در راه،با هم و تنها،ربکا،گربه راهنمای ما،دست پنهان،ایکیگای،مادربزرگ سلام رساند و گفت متاسف است،سه شنبه ها با موری، پیرمرد صدساله‌ای که از پنجره فرار کرد و ناپدید شد خواروبار فروشی نامیا،مرگ ایوان ایلیچ

قصر آبی

https://t.me/gypsophilaax"👩🏻‍⚕️📚☕"

گور به گور،هردو در نهایت میمیرند،مزایای منزوی بودن٬ دیدن دختر صددرصد دلخواه در صبح زیبای ماه آوریل،ل ...

همشون ارزش خوندن دارند؟