من خودم خیلی وقت پیش یه کاربری داشتم تعلیق شد اون زمان مردم دنبال حاشیه نبودن اینقدر بد اخلاق نبودن امروز از یکی سوال پرسیدم چنان بهم حرف زد که....اصلا کلا سایت به کنار قلب کسی رو نشکنید هر قلبی خودش به اندازه کافی شکسته هست بدترش نکنین سعی کنید مهربون تر باشید یکم(با همه نیستم افراد مهربون هم هنوز هست ولی کمن خیلی کم)
منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میدونی چرا عزیزم؟ بی اعصابی مردم رابطه ی مستقیم داره با بی پولی زمان قدیم پدر بزرگ مادربزرگ ...
عزیزم درسته ممکنه مربوط باشه ولی تو جاهای دیگه مردم همه پولدارن!؟میگم مهربون باشن نه اعصاب الان من با شما بد صحبت کنم حالا ممکنه ناراحت نشی اما حداقل فکر میکنی میگی ببینم چکار کردم ؟
منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)
دقیقا یه زمان میومدم از مشکلاتم میگفتم با کاربری قبلیم همه راهنماییم میکردن الان یه چیز میگم درسته ق ...
خیلی بده کارشون