2777
2789

من ۲۲ سالمه حدود دو سه ساله لرزش دست خفیفی دارم ولی الان دو روزه شصت یکی از پاهام لرزش داره طوری که کاملا مشخصه پاهامم از مچ به بعد یکم لرزش داره خیلی نگرانم

البته اینم ناگفته نماند که پارسال تیروئیدم لب مرز بود حالا نمیدونم ممکنه برای اون باشه یا پارکینسون خواهشا اگه اطلاعاتی از این بیماری دارین راهنماییم کنین ممکنه اینا علائم ام اس جوانی باشه؟

بهتر نیست از پزشک مشورت بگیرید و ازمایش بدید ؟؟؟ 

چیزی که شما میفرمایید تخصصیه عزیزم و انشالله که خیره 🙏🙏🙏

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه قفل نمیشه فقط لرزش دارم

سلام دختر پاییز.اون تایپیک تعطیل شد ببین من در جواب پسره که گفت پیامت با من  بود گفتم نه ، اصلا

حالا اومده گفته تو قشنگ تو پیام داشتی درمورد من میگفتی

من سکوت کردم خاستم بازم انکار کنم

نظر تو چیه چیکار کنم

سلام دختر پاییز.اون تایپیک تعطیل شد ببین من در جواب پسره که گفت پیامت با من  بود گفتم نه ، اصلا ...

خودت بهتر میدونی چجور آدمیه ولی بنظرم اگه خیلی ازش خوشت میاد خیلی راحت بگو ازت خوشم میاد ولی روم نمیشد بهت بگم ولی با استیکرای جذاب و حالتای دخترونه که قشنگ جذب بشه

اصلا نگران نباش یا میگه آره یا میگه نه فقط اگه جنبه نه شنیدنو داری بهش بگو 

بنظر من که خودشم بدش نمیاد ازت وگرنه پیله نمیکرد که منظورت به من بود تا ازت حرف بکشه 

جسارت داشته باش

خودت بهتر میدونی چجور آدمیه ولی بنظرم اگه خیلی ازش خوشت میاد خیلی راحت بگو ازت خوشم میاد ولی روم نمی ...

خودش خوشش اومده میدونم

ولی خودم میگم سکوت کنم خب باید خودش بفهمه دیگه.

اون جملات شما رو بگم بهتره یا سکوت کنم

خودش خوشش اومده میدونم ولی خودم میگم سکوت کنم خب باید خودش بفهمه دیگه. اون جملات شما رو بگم بهتره ...

روحیات آدما با هم فرق میکنه من خودم باشم میگم ولی بعدشم بلدم چجوری پیش ببرم سیاست میخواد 

اگه نداری نگو فردا تقی به توقی بخوره بگه تو منو خواستی