2777
2789
عنوان

دستور غذای …

79 بازدید | 9 پست

خانما من قیمه گذاشتم ساعت ۸:۱۵

پیاز رو ریز خورد کردم و با گوشت تفت دادم و ادویه زدم و ۲ تا چوب کوچیک دارچین 

لپه رو جدا با ابجوش نیم پز کردم کف رو گرفتم و ریختم روی پیاز و گوشت و آب جوش ریختم و داره میپزه 

می‌خوام رب رو جدا تفت بدم بعد بریزم تو قابلمه 

لیمو عمانی هم یدونه می‌خوام بندازم تلخیشو ک گرفتم

آخر هم میخوام زعفران و یکم آب لیمو بریزم 

درسته این دستور ؟!

زعفران رو که حتما میریزم

اما

به نظرتون وقتی توش لیمو عمانی میریزم دوباره یکم آب لیمو بریزم ترش نمیشه ؟

گلاب چقدر بریزم که شیرین نشه ؟ 

همسنگرمی❤️چه کنارم باشی ،چه دور ، چه صد قدمیم✨

آبلیمو بریز گلاب هم شیرین نمیکنه ، ضمنا شامت حالا حالا ها حاضر نمیشه ها روی ده و نیم به بعد حساب کن

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چوب دارچین رو باید به محض عطر گرفتن خورش دربیاری

ابلیمو لازم نیست معمولا

زعفرونم برا رنگشه پس در انتها بزنی بزنی اوکیه، فلفل سیاه هم همینطوره 

گلاب یه قاشق هست، شیرین نمیکنه ولی ممکنه دیگه خیلی بوی گلاب بده، اونم اخر اصافه میشه

آبلیمو بریز گلاب هم شیرین نمیکنه ، ضمنا شامت حالا حالا ها حاضر نمیشه ها روی ده و نیم به بعد حساب کن

میدونم‌ گلم می‌خواد ۱۱ آماده باشه دیر شام‌میحوریم همیشه 

سیب زمینی سرخ کن حتما یادت نره هااا نوش جان 

سرخ میکنم گلم الان پوست گرفتم گذاشتم تو آب سرد

مگه بدون سیب زمینی قیمه میشه ؟!😂😍

قربونت برم گلم 

سرخ میکنم گلم الان پوست گرفتم گذاشتم تو آب سرد مگه بدون سیب زمینی قیمه میشه ؟!😂😍 قربونت برم گلم& ...

نه والا نمیشه 

حالا من بادمجون هم نباشه انگار لپه ها فحشم میدن 🥴😂😂😂

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

عالیه

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
نه والا نمیشه  حالا من بادمجون هم نباشه انگار لپه ها فحشم میدن 🥴😂😂😂

بادمجون سرخ شده تو فریز داشتم گذاشتم یخش  باز بشه اتفاقا😍