خانما من قیمه گذاشتم ساعت ۸:۱۵
پیاز رو ریز خورد کردم و با گوشت تفت دادم و ادویه زدم و ۲ تا چوب کوچیک دارچین
لپه رو جدا با ابجوش نیم پز کردم کف رو گرفتم و ریختم روی پیاز و گوشت و آب جوش ریختم و داره میپزه
میخوام رب رو جدا تفت بدم بعد بریزم تو قابلمه
لیمو عمانی هم یدونه میخوام بندازم تلخیشو ک گرفتم
آخر هم میخوام زعفران و یکم آب لیمو بریزم
درسته این دستور ؟!
زعفران رو که حتما میریزم
اما
به نظرتون وقتی توش لیمو عمانی میریزم دوباره یکم آب لیمو بریزم ترش نمیشه ؟
گلاب چقدر بریزم که شیرین نشه ؟