بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بنظرم این انتخابا سلیقه ایه من خودم لباس عروسم پایینش پفی بود ولی خیلی نه .... الانم هنوز بهش نگاه میکنم دوسش دارم .... ببین چی رو دوست داری .... جاری ام مدل اروپایی دوخت بنظرم اونم قشنگ بود ولی بعدش پشیمون شد تو سالگرد ازدواجش لباس عروس پفی پوشید
من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد
[smiley]l/l_70.gif[/smiley]
به نظر منم لباس پفی فقط یکبار میشه پوشید اونم تو عروسیه مدلای دیگه روتو مراسمای دیگم میشه پوشید. لباس پفی ولی ساده و بدون جینگیلی پینگیلی واسه عروس عالیه
دختر باس حجب و حیا داشته باشه وگرنه پرده که پنجره اتاق منم داره
کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!
کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!