2777
2789

ناراحت میشین؟

یا حق میدین که شاید حوصله نداره؟

بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکر نمیکنی حوصله نداره یا کاری داره که حواسش نیس؟

حواسش هست تو گپ چت کنه، یعنی حواسش به مخاطبین خودش نیس!

من شخصا از کسی انتظار ندارم زود جواب بده ولی انقد زمان بگذره با اینکه آنلاین میشه و جایی دیگه چت میکنه برام قابل قبول نیس

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
حواسش هست تو گپ چت کنه، یعنی حواسش به مخاطبین خودش نیس! من شخصا از کسی انتظار ندارم زود جواب بده ول ...

دقیقا 

یجوریه

تازه منم تو اون گپ هستم و میدونه که دیدم 

فک کنم غیرمستقیم حرفشو زد 

بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه 

بهش دیگه پیام نده

بذار خودش جواب پیامتو بده

یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی  )   ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت          دلی   شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

اینکه ناراحت میشم یا نه

بستگی داره علتش چیه

چرا دیر جواب میده

گاهی ممکنه واقعا سرش شلوغ باشه

یا حالش خوب نباشه

در این موقع  درکش میکنم و ناراحت نمیشم

اما اگه ببینم از عمد جواب نمیده حس میکنم بهم بی احترامی کرده ازش خیلی ناراحت میشم

یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی  )   ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت          دلی   شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج