الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ربطی نداره.. من پسر دارم ،هم رسیدم هم نرسیدم هرچی هم گفتن اینو بخوری دختر و اینا یا حالتات اینه دختره هیچکدوم ربطی نداشت ، پسر دارم..سربارداریامم تمام حالتام باهم فرق میکرد اما هردو از یک جنسن
ربطی نداره.. من پسر دارم ،هم رسیدم هم نرسیدم هرچی هم گفتن اینو بخوری دختر و اینا یا حالتات اینه دختر ...
مخصوصا گرمیجاتی که میگن بخوری حتما پسر و سردی دختر.. ما کلا هرچی سردیجات میخوریم عادت روزانمونه مثل ماست که پای ثابت سفرمونه عنابی که توی چاییمونه و.... اصلا ربطی نداره عزیزم خودتو درگیر خوردو خوراک نکن ازخدا بخواه که اول و اخرش اون میخواد بهت بده که هرچی بخوری نخوری اون مهروامضای نهایی رو میزنه
ان شاالله توکلت ب خدا منم میخام ولی دچار تردیدم کردن چون میترسم ب ارگاسم نرسم
نه فقط رپ این قضیه اکتفا نکن اگه حتما پسر میخای خودت و همسرت تخت نظر باشین ،شوهرت از کلیشه بده ببین وضعیتش چطوره خودتم رحمتو گرم کن ترشیجات و لبنیات کمتر مصرف کن
بله اگر خدا نخاد هیچ چیزی اتفاق نمیوفته اما به من گفتن فقط باید ب ارگاسم برسی تا بچه پسر بشه در غیر ...
نه عزیزم من اتفاقا سر این پسرم که دوهفته پیش هم به دنیاش اوردم همینکارو کردم اصلا ارگاسم نمیرسیدم حتی بهمم گفته بودن خیلی عذر میخوام دخول کامل نباشه و خیلی چیزهای دیگه..... همه اینکارارو کردم اما پسر شد