2777
2789

برای بارداری پسر  شدن بچه میگن باید حتما زن به ارگاسم برسه درسته؟؟؟؟

اگر به ارگاسم نرسه بچه میشه دختر؟

یا ربطی نداره؟

چه راهکاری دارین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میوه هایی که بدن رو قلیایی میکنه بخور.

گرمیجات زیاد بخور.

منو شوهرم چایی رو خالی اصلا نمیتونیم بخوریم هل و گل و دارچین و اینا میریزیم همیشه به غذامون زنجفیل میزنیم عادت کردیم.

دوتا بچه دارم دوتاشم پسره

ربطی نداره.. من پسر دارم ،هم رسیدم هم نرسیدم هرچی هم گفتن اینو بخوری دختر و اینا یا حالتات اینه دختره هیچکدوم ربطی نداشت ، پسر دارم..سربارداریامم تمام حالتام باهم فرق میکرد اما هردو از یک جنسن

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
میوه هایی که بدن رو قلیایی میکنه بخور. گرمیجات زیاد بخور. منو شوهرم چایی رو خالی اصلا نمیتونیم بخو ...

شما به ارگاسم هم رسیدین ..

به من میگن گرمیجات نخور فقط مرد باید گرمیجات بخوره

ربطی نداره.. من پسر دارم ،هم رسیدم هم نرسیدم هرچی هم گفتن اینو بخوری دختر و اینا یا حالتات اینه دختر ...

مخصوصا گرمیجاتی که میگن بخوری حتما پسر و سردی دختر.. ما کلا هرچی سردیجات میخوریم عادت روزانمونه مثل ماست که پای ثابت سفرمونه عنابی که توی چاییمونه و.... اصلا ربطی نداره عزیزم خودتو درگیر خوردو خوراک نکن ازخدا بخواه که اول و اخرش اون میخواد بهت بده که هرچی بخوری نخوری اون مهروامضای نهایی رو میزنه

مخصوصا گرمیجاتی که میگن بخوری حتما پسر و سردی دختر.. ما کلا هرچی سردیجات میخوریم عادت روزانمونه مثل ...

بله اگر خدا نخاد هیچ چیزی اتفاق نمیوفته اما به من گفتن فقط باید ب ارگاسم برسی تا بچه پسر بشه در غیر این صورت دختره

شما به ارگاسم هم رسیدین .. به من میگن گرمیجات نخور فقط مرد باید گرمیجات بخوره

عزیزم ما برای پسر اقدام نکرده بودیم ولی بچه هام پسرن 

به نظر خودم دلیلش همین گرمیجاتی هست که مصرف میکنیم.

ولی یادمه بچه که میخواستیم زمان تخمک گذاری اقدام میکردیم که بگیره

ان شاالله توکلت ب خدا منم میخام ولی دچار تردیدم کردن چون میترسم ب ارگاسم نرسم 

نه فقط رپ این قضیه اکتفا نکن اگه حتما پسر میخای خودت و همسرت تخت نظر باشین ،شوهرت از کلیشه بده ببین وضعیتش چطوره خودتم رحمتو گرم کن ترشیجات و لبنیات کمتر مصرف کن

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
بله اگر خدا نخاد هیچ چیزی اتفاق نمیوفته اما به من گفتن فقط باید ب ارگاسم برسی تا بچه پسر بشه در غیر ...

نه عزیزم من اتفاقا سر این پسرم که دوهفته پیش هم به دنیاش اوردم همینکارو کردم اصلا ارگاسم نمیرسیدم حتی بهمم گفته بودن خیلی عذر میخوام دخول کامل نباشه و خیلی چیزهای دیگه..... همه اینکارارو کردم اما پسر شد