2777
2789
عنوان

میخوام مغازه امو جمع کنم چی به صاحب مغازه بگم کمک لطفا 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 19 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زوده یکی دوسال طول می‌کشه مغازه رونق بگیره

یکی دوسال یه عمره فک کن مشتری داره ولی بهقیمت شیر ظرف و خرج مغازه پول اب و گازی که مصرف میشه اجاره نگاه کنی چیزی نمیمونه

کاربری دونفره

مشتری داره سودی نمیمونه همش خرج خرید وسایل و شیر و ظرف و خود اجاره میشه 

آها خب پس با صاحب ملک صحبت کن مثلا بگو تا 2 ماه دیگه میخوایم بریم مستاجر پیدا کنه خودتم بگرد مستاجر پیدا کن

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
قرارداد ما دستی هست 

اگر ضرر و زيان تو قرارداد ننوشته باشيد نميتونه ازتون ضرر و زيان بگيره . ولي يه سري قوانين هست كه حتي اگر تو قرارداد هم نباشه بايد رعايت بشه . شما اول با زبون خوش بهش بگو ما ميخواييم تخليه كنيم . اگر اينقدر انسان فهميده و با درك و شعوري بود كه شما رو درك كنه كه چه بهتر . ولي اگر لجباز بود برو دفتر قوه قضائيه و براش اظهار نامه بفرست . بنويس ما ميخواييم مغازه رو تخليه كنيم . 2 ماه ديگه مدرك قانوني داري و ميتوني بگي ما 2 ماه پيش به اين خانم اطلاع داديم . اينجوري از لحاظ قانوني به نفع شماست . 2 ماه ديگه نميتونه بگه 2 ماه ديگه طبق قانون بايد به من وقت بديد كه پول پيش شما رو جور كنم و مستأجر جديد پيدا كنم . اظهار نامه رو زماني بفرست كه بد قلقي كرد و زبون خوش حاليش نبود . صاحب ملك خوشش نمياد تو دردسربيوفته . هر روز بره بنگاه . هر دقيقه بهش زنگ بزنن براي اجاره كردن مغازه . شما خودتون تمام اين كارها رو انجام بديد . سعي كنيد يه شغل خوب و تميز و بي دردسر باشه و كرايه ي خوبي هم بده . مطمئن باش اگر اين كارو كني صاحب ملكت از خداشه كه يه مستأجر جديد به جاي شما بياد . فقط بايد دردسرشو كم كنيد . اون تو خونه ش بشينه و يه روز بهش بگي بيا بريم بنگاه با مستأجر جديد قولنامه رو بنويس . خودتونم با ماشين بريد دنبالش . همين مسائل ريز خيلي مهمه . اگر يه پيره زن باشه حتي پياده روي تا بنگاه هم براش دردسره . دلش ميخواد كارها خيلي راحت و بي دردسر انجام بشه . توكل بر خدا .