ما چهارماهه مغازه زدیم هر چی حساب کتاب کردیم دیدیم مغازه فقط خرج خودشو درمیارهو سودهیش خیلی کمه مثلا ماهی 2تومن میمونه برامون الان میخوام به صاحب مغازه بگم مغازه رو بزاره دیوار تا هر وقت واسش مشتری پیدا بشه من اجاره رو میدم خیلیم مغازه رو تمیز نگه داشتم و سر نبش جاش خوبه بنظرتون چی بگم که قبول کنه
چی میفروشی؟ لوکیشن مغازه ات تجاری هست یا جای پر رفت و آمد هست؟ ببین بازار چی بهتره تغییر کاربری بده& ...
نمیشه قبول نمیکنه مغازه رو چیز دیگه ای بزنیم لبنیات هست جای پررفت و امده ولی هر جور حساب کردم قبلا کت میرفتم کارخونه ای ماهی 10تومن حقوق داشتم وبهتربود
تازه داری جا میفتی و مشتری میگیری نرو بمون یه سال کار کن چقدر زود جا زدی هر مغازه ای چند ماه اول شر ...
من با کار قبلیم طلا میخریدم و ایفون گرفتم مسافرت میرفتم لباس میخریدم این کار لبنیاته هم همش با همسرم سرپا و مشغولیم وقت یه حموم رفتن ندارم هم الان تو این چندماه با اینکه مشتریم داره سودی نداره
نمیشه قبول نمیکنه مغازه رو چیز دیگه ای بزنیم لبنیات هست جای پررفت و امده ولی هر جور حساب کردم قبلا ک ...
نباید زود جا بزنی یک سال وایستا بعد اگه نشد جمع کن. کار آزاد همینه. لبنیاتی که خیلی مشتری زیاد داره. خیلی چیزا میتونی بیاری بفروشی همه جور خوراکی میتونی بیاری. دستگاه بستنی قیفی. هزار تا چیز. زود جا نزن.
انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
چون ما مستاجریم اجاره خونمون امسذل زیاد کرده بخاطر مغازه باید قبول کنیم نزدیک بمونیم از اینورم چون من قبلا کارخونه کار میکردم هم به قسطا میرسیدم هم به نودو میرسیدم از وقتی مغازه زدیم وقت نداریم پول نداریم پس اندازم نکردیم
طبق قانون بايد 2 ماه قبل از تخليه اطلاع بدي . براي اينكه صاحب مغازه تو دردسر نيوفته ازش بپرس چقدر ميخواد از مستأجر جديد كرايه بگيره . قيمتو بپرس و تو ديوار آگهي كن . به محض اينكه مستأجر پيدا كردي پول پيشو از مستأجر جديد ميگيرن ميدن به شما . مستأجر جديد هم مياد جاي شما . .