2777
2789
عنوان

اگه گوشی نداشتید ، زندگیتون چه شکلی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 31 پست
خیلی بهتر میشد تمام وقتم صرف دخترم میشد خیلی افسوس میخورم واقعا 

نمی تونی یه گوشی ساده بگیری دستت و این گوشیت رو خاموش کنی؟ مثلا برای یه ماه امتحانی... 

ماها توی زندگی گم شدیم‌ . نمی دونیم چی رو داریم فدای چی می کنیم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی من خیلی کسل کننده و بد وسخت میشد. کلی فیلم و سریال میبینم. بیشتر خریدهامو اینترنتی انجام میدم. هرروز سوار اسنپ میشم. تنها راه ارتباطی با دوستهای صمیمیم همین گوشیه. کلاس زبانم هم آنلاینه.

قطعا سخت میشد 

البته بیشتر به دلیل روابط شغلی 

اما تصمیمم برای بعد از باز نشستگی نداشتن گوشی هست، مخصوصا این خطم که 19 سال دارمش و حداقل یک میلیون همکار و دانشجو و دانش آموز و والدین دارنش😢

فضای مجازی دیگری مثل اینستا و واتساپ و،،،،،، نداشتم از اول 

فقط شاد و نی نی سایت و بله اونا رو هم نمیخوام داشته باشم 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
متوجه منظورت نشدم. یعنی زندگیت تغییری نمی کرد؟ 

اره تقریبا تغییر زیادی نمیکرد ولی شاید به هدفی که الان دارم نمی‌رسیدم 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

زندگی من خیلی کسل کننده و بد وسخت میشد. کلی فیلم و سریال میبینم. بیشتر خریدهامو اینترنتی انجام میدم. ...

تکنولوژی خیلی خوبه. به شرط اینکه درست استفاده بشه. 

اما خودم رو میگم، هیچ وقت نتونستم درست از گوشی استفاده کنم. مدام تفریحات آنی و زودگذر رو باهاش داشتم. حالا یه ساعت اینستا برم سرگرم بشم‌. 

حالا یه ساعت نی نی سایت.... حالا یه ساعت گروه دوستام.... 

اصلا خوب نیست.. اصلا.. 

نمی تونی یه گوشی ساده بگیری دستت و این گوشیت رو خاموش کنی؟ مثلا برای یه ماه امتحانی...  ماها ت ...

نه خیلی سعی کردم نت نخریدم ک نبینم اما انگار ی معتاد شدم ک مواد نداشت حتی کارای روزمرم نتونستم انجام بدم همش سردرگم بودم 

واقعا تو زندگی گم شدیم 🥺

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️
نه خیلی سعی کردم نت نخریدم ک نبینم اما انگار ی معتاد شدم ک مواد نداشت حتی کارای روزمرم نتونستم انجام ...

منم حس و حالم مثل شماست.. 

ناراحتم از این وضعیت اما انگار نمیشه تغییرش داد. 

حالا من میگم شاید بچه دار بشم سرم به اون گرم بشه و دیگه این کار رو نکنم. اما الان شما گفتی با وجود بچه این مدلی هستی .. ناامید شدم از خودم 

باید تغییر بدیم اوضاع رو 

قطعا سخت میشد  البته بیشتر به دلیل روابط شغلی  اما تصمیمم برای بعد از باز نشستگی نداش ...

پس وابستگی شما به گوشی ، به خاطر مسائل شغلیه. و این بد نیست. اما با این حال تصمیم دارید همین گوشی رو هم بعد بازنشستگی نداشته باشی فوق العاده ست.. 

اما من همین حالا خوب استفاده نمی کنم از گوشی. مدام توی برنامه های مختلف هستم. هر بار نت میگیرم میگم این دفعه درست استفاده می کنم ، باز همون کارهای قبلی... 

از خودم ناامید شدم دیگه.. 

واقعا کاش نبود...یاحداقل محدود بود! چقققدر اعصابم راحتتربود چقدربیشترکتاب میخوندم بیشتر کار مفیدانج ...

منم همین طور.. کلی حسرت می خورم که کاش می تونستم حذفش کنم از زندگیم و یه گوشی ساده میگرفتم. 

پس وابستگی شما به گوشی ، به خاطر مسائل شغلیه. و این بد نیست. اما با این حال تصمیم دارید همین گوشی رو ...

بله میشه گفت 70 درصد تماس ها و پیام های من جنبه شغلی داره و شخصی نیست 

گاهی بعضی مسائل رو سرچ می کنم  و جنبه مثبت گوشی برای من موتور جستجو گر گوگل هست 

اما از سایراپلیکیشن استفاده نمی کنم و کاربردی برام ندارن 

گرچه خیلی زود و حدود 47 سالگی بازنشسته میشم 

اما دلم میخواد از تکنولوژی دور باشم

طبیعت گردی و باغبونی کنم و قطعا از تهران میرم 

و برای تماس ها هم از خط تلفن ثابت استفاده خواهم کرد 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.