2777
2789

سلام و عرض ادب دوستان من خیلی ولخرجم خب

یعنی از هرچی خوشم بیاد میخرم همش هله هوله میخرم سبک زندگی سالمی ندارم و یخورده بی انگیزه و بی هدفم

نمیدونم چطوری زندگیمو تغیر بدم و واسه ایندم یه برنامع داشته باشم و پس انداز کنم

راستی من تقریبا برجی ۳،۴ تومن کار میکنم بنظرتون چکار کنم که هم وسایلهای ضروریمو بخرم(مثلا لوازم دخترونه) هم یچی بخزم که بکارم بیاد و پس انداز به خساب بیاد

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میتونی وام بگیر یه مقدار طلا یا دلار بخر 

خانواده هم تو مخارجت میتونن کمکت کنن؟

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

وام بگیر .دیگه مجبوری اقساطش بدی و خرج اضافه نکنی

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

ببین با ۳ ۴ تومن نمیشه هم خرید خرد و هم سرمایه گذاری. ولی میتونی یه برج هیچی نگیری طلا بخری 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
اگه میتونی وام بگیر یه مقدار طلا یا دلار بخر  خانواده هم تو مخارجت میتونن کمکت کنن؟

نه شرایط زندگیم فرق میکنه بابام کار میکنه نخارج خونه رو میده من و ابجیام برای خودمون کار میکنیم و سر و پای خودمونو میگیریم

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨