2777
2789
عنوان

اینجا نی نی سایت است سایت عجایب ها سایتی که به...

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 52 پست
چرا اخه؟ واقن چرا انقدر عقدع این  بیشتر اینایی که با دعانویسی مخالفن بخدا قسم دائم پیش دعانویس ...

اره واقعا بگو وقتی اعتقادنداری اصلا واردتاپیکش نشو

هرکی اعتقادات خودشو داره نمیدونم چرامیخوان طرفوبه یه چیزی قانع کنن

((تورو خدا در خواست ندین ))

اره واقعا بگو وقتی اعتقادنداری اصلا واردتاپیکش نشو هرکی اعتقادات خودشو داره نمیدونم چرامیخوان طرفوب ...

یکیشون اشکمو دراورد هنوزم دارم گریع میکنم 

حلالش نمیکنم

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه چرا آخه چرا باحرفای مفت اینجاخودتوناراحت میکنی گریه میکنی مگه چی بهت گفت؟

من با هزار تا امید ختم انجام میدم ذکر میگم دلم روشنه که برمیگرده برگشت گف دوستت ندارع بعدا حالش ازت بهم میخورع 

حقیقتا دلم شکست💔

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
من با هزار تا امید ختم انجام میدم ذکر میگم دلم روشنه که برمیگرده برگشت گف دوستت ندارع بعدا حالش ازت ...

هرچی خواست خداباشه عزیزم بعضیاخودشون این مشکل ودارن میدونن برنمیگرده حسودی میکنن که یکی دیگه به عشقش برسه میخوان طرفونا امیدکنه

((تورو خدا در خواست ندین ))

من با هزار تا امید ختم انجام میدم ذکر میگم دلم روشنه که برمیگرده برگشت گف دوستت ندارع بعدا حالش ازت ...

عزیزم می فهمم اینجا ادم عجیب زیاده . خودتو ناراحت نکن . من زیاد دیدم ادمایی که فک نمی کردن بم برسن ولی خدا براشون خواست . غیر خدا هیچکس نمیتونه حکم کنه براتون . منم برات دعا می کنم انچه به صلاحه برات رقم بخوره . به حرفای بقیه هم گوش نده . خدا خیلی مهربونه 

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

عزیزم می فهمم اینجا ادم عجیب زیاده . خودتو ناراحت نکن . من زیاد دیدم ادمایی که فک نمی کردن بم برسن و ...

قربون شما که انقد خانومین واقعا بعضیا نمیدونم چطوری میتونن دل بشکونن 

من روزنه امید تو دلم هست شهریور تولدمه اگه تا اون موقع اومد که هیچی اگه نیومد دیگه تا ابد مال من نیس💔🥲

هرچی خواست خداباشه عزیزم بعضیاخودشون این مشکل ودارن میدونن برنمیگرده حسودی میکنن که یکی دیگه به عشقش ...

اره واقن 

اخع عشق من هنوز برنگشته نمیدونم چشونه 

بیشتریاشون مشکل روانی دارن

ایشالاکه عشق برمیگرده عزیزدلم غصه نخورحرفای اینجاروهم جدی نگیر

ایشالا 

خدا از دهنت بشنوه🥲💔چشمم مرسی که به حرفام گوش دادی

همیشه عروس مظلوم و جورکش و خانواده شوهر قوم ظالمین 

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

سایتی برای تمرین گفتگو کردن، خدایی من از اینجا خیلی یاد گرفتم ...برای من بهشت بود تا سمکده

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار