2777
2789
عنوان

اینجا نی نی سایت است سایت عجایب ها سایتی که به...

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 52 پست
سایتی که هرکی عقده داره وعصبی هست میاد اینجا حرصشو روبقیه خالی میکنه

طرف شوهرش ریده بهش 

بعد تو یه تاپیکی من گفتم عشقم رفته ختم و نذر بگین به صلاح بود بیاد 

بیخودی ریپ میزنه دری وری میگه که اون نمیخادت بزور چرا میخای برگردونیش💔راحت دل میشکونن

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
کسایی که به شوهرای عتیقشون چهار دستی چسبیدن و آویزونن بعد اینجا کع میان واس بقیه ضد مرد میشن 

بعضی مردا اینجا واقعا حقشونه تعلیق بشن چون بعضیاشون حرفای رکیک میزنن

ولی خدایی مردای خوبی هم توسایت هست که خیلی محترمن نمیشه تر وخشک روباهم سوزوند

((تورو خدا در خواست ندین ))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی مردا اینجا واقعا حقشونه تعلیق بشن چون بعضیاشون حرفای رکیک میزنن ولی خدایی مردای خوبی هم توسایت ...

جدی مردای مریضم هستن

چندبار دیدم از اندام خصوصی‌شون گذاشتن

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️
بعضی مردا اینجا واقعا حقشونه تعلیق بشن چون بعضیاشون حرفای رکیک میزنن ولی خدایی مردای خوبی هم توسایت ...

نه منظورم حکم طلاق صادر کردن واس بقیه است ، خودشون تو زندگی های نکبتشون دارن میسوزن و میسازن تا میبینن یکی از مشکلش با شوهرش گفته سریع حکم طلاق صادر میکنن 

نه دامیست ، نه زنجیر ... همه بسته چراییم؟
طرف شوهرش ریده بهش  بعد تو یه تاپیکی من گفتم عشقم رفته ختم و نذر بگین به صلاح بود بیاد  ...

دیشب یه خانمی درموردپسرش که خود ارضایی میکنه میگفت بعد یه کاربر از راه میرسه زود باشین براش گزارش بزنین تاتعلیق بشه انگارعقده ای هستن بخدا اعصابت جای دبگه خورده نیا اینجادیگران وناراحت نکن

سایتی که کاربرانش رخت خوابشون بیست چاری توش پهنه 

و خود همون کاربران معتقدن که این سایتِ افرادِ عقده ای و حسود و دروغگو هست 

گل به خودی زیاد میزنن   

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
نه منظورم حکم طلاق صادر کردن واس بقیه است ، خودشون تو زندگی های نکبتشون دارن میسوزن و میسازن تا میبی ...

بعضیاواقعاساده هستن شایدبا حرفای ایناواقعازندگیش به هم پاشیده بشه 

سایتی که بچه اوردن جرم است و تا صاحب ۷ املاک نباشی تملک مالی نخواهی داشت  سایتی که همه دختر ...

سایتی که همه چیز حق پول دارن هست  حتی بچه آوردن 😂😂 ماها دیگه باید نه ازدواج کنیم و نه بچه دار بشیم  فقط نسل آقازادها باید بیشتر بشه . نداری محکم به مرگ  . قاضی ثروتمند شهرمان

دیشب یه خانمی درموردپسرش که خود ارضایی میکنه میگفت بعد یه کاربر از راه میرسه زود باشین براش گزارش بز ...

چرا اخه؟ واقن چرا انقدر عقدع این 

بیشتر اینایی که با دعانویسی مخالفن بخدا قسم دائم پیش دعانویسان 😐بعد یکی یه مشکلی داره دعا میخاد کلااااا دلسردش میکنن

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه