2777
2789
عنوان

میشه خواهرانه راهنماییم کنید

57 بازدید | 5 پست

من امسال  کنکور  ثبت نام کردم تا حدودیم ولی کافی نیس  چون پایم ضعیفه خوندم ولی انقد ذهنم  خستس بچه کوچیک  که هر ثانیه درحال کثیف کاری  وهمش درحال  تمیز کاریم اط طرفی تنهام مامانم میره سرکار ابجیم همین طور   دیروز که ابجیم تعطیل بود  بچم فرستادم خونش خیلی اونجا رو دوست داره دیشب  بزور اوردنش  الان مامانم ناراحت بود بچت  هرجا میفرستی قبل اذان باید خونه باشه  این عادت میکنه  مث بچه فلانی که  از بچگی  همه جامیرفت الان خلاف شده ....... 

از طرفی بچمم  همش ترس جدایی  داره 

شوهرمم که سرکار و هفته دوروزم  شیفت شب و هم روز داره کلا 

خیلی دلم میخواست درس بخونم 😔

از طرفی خیلی وقت پیش  دنبال  کار هنری  بودیم  که با شوهرم انجام بدیم  شوهرمم گفت بعداز کنکور شروع میکنم 

ولی با این شرایط میگم از همی الان شروع کنم وقتی با این شرایط  درس خوندم سخت شده و بچم غصه نخوره 

بنظرتون بزرگتر که شد میتونم  ادامه تحصیل بدم 

😁😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه علوم پزشکی بودم ی خانمی بادو بجه تقریبا ۳۵ساله قبول شده بود پرستاری و خیلی هم زرنگ بود چیزایی که اون می‌فهمید و بهتر درک می‌کرد ما همش حقظ میکردیم 

برو دنبال خواسته هات چه اشکالی داره بچه رو بیسار به مادرت شبا بیازش خونه این دوره کوتاه میگذره

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱