2777
2789
عنوان

میگن یسنا پیدا شده

137 بازدید | 9 پست

خداروشکر

ولی بلافاصله‌  گشتن نیروهای امدادی عجیب بود

این یهویی پیدا شدنش

بعد ۵ روزم میگن بیهوش نبوده حال‌شم خوبه😐آخه ۵ روز هیچی نخورده آدم بزرگش دو روز هیچی نخوره  غش میکنه

نمیدونم چی شد ولی خداروشکر پیدا شد

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دزدیده بودنش

نگفتن کی دزدیده بود

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

از این ضایع تر که دزدیده شده؟

انقد اخبارش خداروشکر رسانه ای شده بود و همه دنبالش بودن قطعا ترسیده و پشیمون شده 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
از این ضایع تر که دزدیده شده؟ انقد اخبارش خداروشکر رسانه ای شده بود و همه دنبالش بودن قطعا ترسیده و ...

دقیقااا

منم میگم طرف دیده رسانه ای شد آورده انداختتش لای گندمان تا پیداش کنن

زبونش باز بشه شاید بعد ها به خانوادش بگه حقیقتو

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
دقیقااا منم میگم طرف دیده رسانه ای شد آورده انداختتش لای گندمان تا پیداش کنن زبونش باز بشه شاید بع ...

اره حالا دیگه گذشت شاید خانوادش دوست ندارن که کسی بگه دزدیده شده یا هر چی بگذریم خداروشکر که سالمه همین♥️

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه