2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید یه دلخوشی باشه برای این موهبت یا نه

دلخوشی توی همین داشته های به ظاهر کوچیک هست ولی متاسفانه گاهی ما اونها رو یا نمی بینم یا به سادگی از کنارشون رد میشیم 

کاربر آقا
شما هدف تون رو گم کردید دنبال هدف گم شده باشید با خدا رازونیاز کنید 

خدایی ک نمیشنوه؟من میخام بمیرم فقط 

خودتو بکشیم باز اونه ک چوب تو استینت میکنه چه عدالتیه

فلوشیپ رلیشنشیپ از دانشگاه کمبریج انگلستان😏

چشمات.زبونت.دستات.سلامتی ک داری اینا همه جای شکر داره

قدر دان باش.تو ایینه ب خودت نگاه کن بگو سلامی زیبای من دوستت دارم.بی دلیل لبخند میشینه رو لبت

تمرین شاد بودن کن

با کسی بگرد ک دوستت داره و شادت میکنه

از محیط غم بار دور شو

خدا رو دوست داشته باش و ب دیگران محبت کن

چشمات.زبونت.دستات.سلامتی ک داری اینا همه جای شکر داره قدر دان باش.تو ایینه ب خودت نگاه کن بگو سلامی ...

من دیگه از همچی بریدم ،قبح اینکه خودمو از بین ببرم هم برام از بین رفته ،دنبال راه قطعیشم

من دیگه از همچی بریدم ،قبح اینکه خودمو از بین ببرم هم برام از بین رفته ،دنبال راه قطعیشم

خل شدی.بزن بیرون از هر چی فکر پوچه

اگه ب خودت بها ندی هیچ کس برات ارزش قائل نیست

خیال کردی این راه نجاته.تازه میوفتی تو باتلاقی ک انتها نداره

بترس از روزی ک هیچ امیدی نداری

قلبم تیکه تیکه شده  وقتی هرچی صداش میزنم نیس دیگه کاری ندارم

ما آدمها معمولا زود خسته میشیم ولی برای حل مشکلات باید تلاش کرد و کوشید خدا هم شنونده و هم داناست به موقع خودش کمک می کنه ولی ما نباید طلب کار باشیم

کاربر آقا
خل شدی.بزن بیرون از هر چی فکر پوچه اگه ب خودت بها ندی هیچ کس برات ارزش قائل نیست خیال کردی این راه ...

الان هیچ کس بهم بها نمیده خودم وظایفمو انجام نمیدم چون حال ندارم چجوری خودمو جم کنم اخه