2777
2789
عنوان

با عمل زیبایی چقدر موافقید

342 بازدید | 31 پست

خودم دیدگاهم اینکه عمل زیبایی اگر برای رفع نقص باشه و طرف ظاهرش بعد عمل بهتر بشه همچنان طبیعی بنظر برسه عالی اما درخصوص پلنگ ها و اشخاصی که بدون داشتن عیب میرنزیر تیغ جراحی نظری ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب با فرض یکی بینیش خیلی بزرگ واقعا لازم که بر عمل کنه 

همون منم گفتم مگه نقص واقعی باشه نه الان قریب به ۵۰ درصد خانمها حداقل یه نوع عمل انجام دادن همه اینا که لازم نداشتن 😐فک نکنی من از رو قصد یا غرض میگم خودم هم ممکنهپری دریایی نباشم ولی به قیافم راضیم چون مشکل حادی نداره

در حدی که یه ناهنجاری رفع بشه.

مثل یه بینی خیلی خیلی نافرم ،

یا مثلاً ارتودنسی دندونای کج یا....

ولی الان کسایی که خیلی از کسایی که پولش رو دارن خودشون رو از زیر تمام جراحی ها عبور میدن و این ریشه ی روانشناسی داره قطعا 

💔🖤
در حدی که یه ناهنجاری رفع بشه. مثل یه بینی خیلی خیلی نافرم ، یا مثلاً ارتودنسی دندونای کج یا.... ...

بعد من همینو میگم یه دوستی دارم میگه تو فک میکنی خیلی خوشگلی برا همین چون عمل نمیکنی این دید رو داری😐

بعد من همینو میگم یه دوستی دارم میگه تو فک میکنی خیلی خوشگلی برا همین چون عمل نمیکنی این دید رو داری ...

دید درست همینه

به صورت افراطی به زیبایی پرداختن،حتی به قیمت به خطر افتادن سلامتی

اینه که اشتباهه

💔🖤