2777
2789
عنوان

دوست یابی...

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید آدمایی که انتخاب میکنی خیلی نچسبن که نمیتونی ارتباط بگیری وگرنه همین الآنم داری حرف میزنی مشکلی ...

یه وقتایی فکر میکنم شاید چون یه خانم خونه دارم و منفعتی ندارم کسی سمتم نمیاد

یه وقتایی فکر میکنم شاید چون یه خانم خونه دارم و منفعتی ندارم کسی سمتم نمیاد

والا اینطور نیست

شخصیت درون گرایی داری

و منتظری یکی بیاد سمتت

باید کتاب ارتباطات بخونی

همین الان سرچ کن مطالعه کن

از اینکه چی راجبت فکر میکنم می‌ترسی

ولی نمیدونی اصلا اینا ۳۰ سال دیگه خودشون و نظرشون زیر خاکه

به درک که چی فکر میکنم

سینه روبه جلو تنفس عمیق شکمی به یه اتفاق خوب فکر می‌کنی و می‌زاری حس مثبت جاری سه سرشار از اعتماد بنفسی بدون هیچ ترسی میری صحبت می‌کنی اگه خوششون نیومد به درک تو اشرف خدایی و چیزی ازت کم نمیشه اونا یه رفیق خوب از دست دادن میری سراغ بعدی از چی میترسی؟ همش زبان بدنه که مهمه تو اشرف خدا هستی یا نه تو روح متعالی هستی با نه باید باهات دوست شن نشن به تخم مرغ یخچال میری بعدی

والا اینطور نیست شخصیت درون گرایی داری و منتظری یکی بیاد سمتت باید کتاب ارتباطات بخونی همین الان ...

حتما میخونم 

اره دقیقا زدی تو هدف من زیادی خودم اذیت میکنم و به خودم حس ناکافی بودن میدم 

بیشتر وقتا میگم قسمت نیست لابد خدا داره جلوگیری میکنه از اینکه هرکسی وارد زندگیم شه چون تعریف نباشه من واقعا رفیق بی ضرریم از اونام که حسود نیستن خوبی طرفو میخوان