2777
2789

بچه ۴ ماهه دارم شیر میدم. رابطه مشکوک داشتم.‌قرص ارژانسی دوتایی باهم هوردم‌الان.

ممکنه اثر نکنه خیلی نگرانم. تدخدا بیایید

اگه پریود نشیم ینی جواب نداره قرص؟؟؟

چون پریود نمیشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا ممنوع که نیس هم داروخانه پرسیدم‌هم مرکز بهداشت اللن سوالم اینه ممکنه جواب نده

ببین

بعضی ها رو دیدم با وجود قرص اورژانسی باردار شدن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

نه بابا ممنوع که نیس هم داروخانه پرسیدم‌هم مرکز بهداشت اللن سوالم اینه ممکنه جواب نده

خیر

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

اگه سر ساعت درست خورده باشی نه ممکن نیست، 

حالا منم دوماهه زایمان کردم شیرم نمیدم، ولی پریود نشدم، اما همش دلدرد پریودی دارم،بنظرت بخورم تا پریود شم؟ حس بلاتکلیفی دارم، چون بنظرم هورمونام ریخته به هم، شاید پریود شم درست شه

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

قرص اورژانسی دونوع هست تو که شیر میدی باید قرص شیردهی بگیری قرصش سفیده یه مدت استفاده کن 

اون یکیا زرده قرصش اون رو اعصاب بچه تاثیر میزاره 

منم ی سری اینجوری شدم قرص خوردم ی مدت بعد قطع کردم ولی حامله شدم   قرص میخوری دیگه قطع نکن هرروز بخور یا دستگاه بزار 

قرص اورژانسی دونوع هست تو که شیر میدی باید قرص شیردهی بگیری قرصش سفیده یه مدت استفاده کن  اون ...

مم همیشه کاندوم استفاده می‌کرد. این‌سری بدون محافظ یود. الان دوتا قرص باهم خوردم‌ خیلی استرس دارم 

بنظرتون جواب میده.  کمتر یکساعت بعد رابطه خوردم قرص

نه زود خوردم  ولی انگار شب تخمکگذاری بوده سرع لقاح پیدا کرده

منکه پریود نمیشم‌چجوری باید ببینم تخمک گذاریم کی بوده؟؟ میخوام ببینم امشب بوده یا نه چجور بفهمم

ترخدا راهنمایی کنید

[QUOTE=337632793]منکه پریود نمیشم‌چجوری باید ببینم تخمک گذاریم کی بوده؟؟ میخوام ببینم امشب بوده یا نه چجور بفهمم ترخ ...[/QUOTE

نمیدونم   خب واسه شماها که پریود نمیشید هرآن ممکنه تخمکگذاری باشه    ولی واسه خودمم سواله  اگه تخمکگذاری میشه چرا پریود صورت نمیگیره   ولی میدونم بعضیا بودن که در دوران شیردهی و پریود نشدن باردار شدن        شما هم چاره ای نداری که صبر کنی یه مدت بعد یه بی بی چک بزنی