2777
2789
عنوان

بیاید بگم بهم چی گفته😭🥺👇🏻یکساله با هم دوستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 57 پست
اسی به حرف این خانم گوش نکنیا پسره رو ولش کن بره ها این آدم بشو نیست آدم به کسی که دوسش داره این ...

نیازی ب دعوا نیست وقت یکسی خودشو باور داره

با پسره باشه یا ن ب من چ؟

فقط گفتم انسانیتشو نبره ززیر سوال

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
چ بگم گلم یکی خودم باید‌کمک کنه😞خودت بسنج با ادم درستی هستی یا ن حدو مرزارو حفظ کردع یا ن

نه😂هیچی حالیش نیست فقط وقت میزاره برام و به همه خانوادش و اینا منو معرفی کرده:/ همین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن مگ واقعن هستی ؟ اگ نیستی ببخش و تمومش کن

🙄🙄🙄🙄🙄

حرمت. میدونید چیه؟؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

نه😂هیچی حالیش نیست فقط وقت میزاره برام و به همه خانوادش و اینا منو معرفی کرده:/ همین 

خب دیگ ادامه دادنش اشتباهه وقت خودتو اونو نگیر

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
خوب کردی  جوابمو ندادیا🥺

شما دلتون صاف میشه

با این بی احترامی

این ادم درست نمیشه

میتونی ادامه بدی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

مشکل خودت چیه بگو اینجا

پول🫤

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
شما دلتون صاف میشه با این بی احترامی این ادم درست نمیشه میتونی ادامه بدی

ادامه نمیدم ولی یجوری التماس میکنه و کلی پیام میده و ده خط ده خط تایپ میکنه آدم دلش کباب میشه

رنگیش کن و بلاک 

چ خریه ک اجازه میدی اینجوری صحبت کنه باهات 

بلاکش کن بره 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
رنگیش کن و بلاک  چ خریه ک اجازه میدی اینجوری صحبت کنه باهات  بلاکش کن بره

چندین ساعتها تمومش کردم ولی اومده گریه و التماس که درست شده اینا 

ده خط ده خط تایپ میکنه آدم دلش کباب میشه نمیدونم چکنم