2777
2789
عنوان

بیاید بگم بهم چی گفته😭🥺👇🏻یکساله با هم دوستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 57 پست
قبل هر چی روح خودم ادمه ک حرمت داره با بدی ...بدی کردن شسته نمیشه این تفکر منه

روح حرمتش با بی احترامی از بین‌میره

اینکه  نخوای با ادم‌اشتباهی ادامه بدی خانم. بدی کردن‌نیت ارزش گذاشتن‌ برای وجودت

اینجوریه‌شوهر شما صدبارم‌خیانت‌کنه میبخشی

چون‌تو‌بدی که‌چیزی نیست

خواهشا هر نوع تفکری و اشباع نکنید

حداقل عزت نفس و رواج‌بدید نه حقیر شدنو

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادامه نمیدم ولی یجوری التماس میکنه و کلی پیام میده و ده خط ده خط تایپ میکنه آدم دلش کباب میشه

نمیدونم میخوایید چیکار کنید

ولی اگه قرار با این شخص ازدواج‌کنید

حق طلاق  و حتما بگیرید

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

چندین ساعتها تمومش کردم ولی اومده گریه و التماس که درست شده اینا  ده خط ده خط تایپ میکنه آدم د ...

نشه ذات بد نیکو نگردد چون ک بنیادش بداست 

این ادما عوض نمیشم خرهمون خره فقط پالونش عوض میشه پ واسه خودت ارزش قائل شو تموم کن 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
الان منظورتون دقیقا چیه  حق با اونه یعنی؟😐عجب

فکر کردم منظورتون از دوست رفیق دختره و باهم بحثتون شده
دقیق تر که خوندم متوجه شدم بنظرم دلیلی نمیمونه باهاش در ارتباط باشی تموم کن بره

روح حرمتش با بی احترامی از بین‌میره اینکه  نخوای با ادم‌اشتباهی ادامه بدی خانم. بدی کردن‌نی ...

روح من با پذیرش دروغ از بین میره

وقتی میدونم پاکم نیازی ب عصبانیت هست؟

و اینکه اگاهی از حرفای عمبق نداری نیازی نیست منو ریپ بزنی و بخوای منو زیر سوال ببری

کسی ک خیانت میکنه اول از همه بخودش و نجابتش اعتمادش و تعهدش خیانت کرده

همچین ادمی در اخرین مرحله ب زنش خیانت کرده

چرا بایت همچین ادمی باید ناراحت بود؟

من میگم ببخش و برو

از موندن حرفی نزدم

دیگ هم حوصله ندارم ج نمیدمت

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
فکر کردم منظورتون از دوست رفیق دختره و باهم بحثتون شده دقیق تر که خوندم متوجه شدم بنظرم دلیلی نمیمو ...

چندین ساعته تمومش کردم و اومده گریه و التماس و پیام های ده خط ده خط می‌نویسه و میگه درست شدم برگرد 

نمیدونم چکار کنم

شما بنظرتون راه درست چیه تو این وضعیت با این پیامای التماسش

بهش یک جمله بگو‌باید‌فکرامو بکنم

و ممکنه‌برای ادمه شرط و‌شروطی بزارم

ولی الان در وضعیتی نیستم که بیان‌کنم 

به‌چند‌روز بهم‌زمان‌بدید

انقدر در طول رابطه من برای این همه چیو توضیح دادم که

من خودم بی رحمم

و‌کسی که حرمتمو نگه نمیداره رهاش میکنم