ما اسفند رفتیم با تور ۱ هفته شد نفری ۱۶ تومن تازه مناسبتم بود الان شنیدم ۱۸ شده
مهسا هستم یه دوست داشتنیه۴زبونه😍معلم زبان انگلیسی و ترکی استانبولی هستم و دانشجوی ادبیات فرانسه :) همه کار و زندگیم در حال حاضر فرهنگ های مختلف کشوراییه که به زبونشون صحبت میکنم :) 🇹🇷🇺🇸🇨🇵 پ.ن : یکی از اون۴ تا زبون فارسیه البته 😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هواپیما رفتید؟ ما با اتوبوس رفتیم نفری ۵۷۰۰ شد هتل درجه الف و غذا هم ایرانی بود . الآن با قطار ۸ توم ...
اره با هواپیما رفتیم هتل ها هم همه درجه یکو تمیز و نزدیک به حرم .. غذا هم سلف سرویس بود غذا خوری هواپیماییا جدا بود با بقیه هتل
مهسا هستم یه دوست داشتنیه۴زبونه😍معلم زبان انگلیسی و ترکی استانبولی هستم و دانشجوی ادبیات فرانسه :) همه کار و زندگیم در حال حاضر فرهنگ های مختلف کشوراییه که به زبونشون صحبت میکنم :) 🇹🇷🇺🇸🇨🇵 پ.ن : یکی از اون۴ تا زبون فارسیه البته 😂
بستگی داره از چه شهری، زمینی یا هوایی، چه هتل و امکاناتی باشه، همه اینا رو قیمت تاثیر میذاره، آخرین ...
ما از تهران فرودگاه خمینی رفتیم ..