2777
2789

که زندگی زن دیگه خراب بشه ؟؟

چون من حس میکنم خیلی بدشانسم که همچین کیسی ب تورم خورده 

زن خراب هس اما خودشون ب بدی کارشون واقفن..

یا مثلا زن هس که مرد میره دنبالش نه که زن بره واونم پا میده اما کاری ب زن و زندگی طرف نداره 

امااینی که همسرم باش بم خیانت کرد هم خودش اویزون بود هم یه عالمه نقشه می کشید برنامه می ریخت

که همسرم تحت تاثیر قرار بده ما طلاق بگیریم 

یعنی حاضر بود بقول خودش منو بکشه شوهرشم بکشه تو بیابون خاک کنه !

همچین چیزی عادیه ؟!یعنی بجز این مورد ازاین زنا هستن ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بله از نزدیک میشناسم و شوهرشو که ول کرد خونه زندگی یه زن متاهل دیگه رو هم بهم زد اون مرد هم زنشو طلاق داد الانم تو نخ زندگی منه چرا؟ چون از شوهرم بچه داره آخه هیچکس بچه نداره همه از بته به عمل میان فقط این شاهکار کرده بچه پس انداخته  کل زندگیمونو به بازی گرفته

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

فیلم بازی میکرد .اول اظهار علاقه افراطی می کرذ 

بعذ که مرد و پخت میگفت خب با زنت فلان کار کن

از اون ور ل شوهرش میگفت من بخاطر قرض تو ناراحتم که اونم ازش دلجویی کنه بگه چه زن فداکاری

حتی وقتی همسرم بش گفت نمیخوام زندگیم خراب شه 

گفته بود پس بش بگو طلاق قول می دم زندگیت درست بشه 

برو وکیل بگیر خودم برات وکیل میارم .

زنت رو نفرین میکنم پیش خدا نذاشته بات باشم !!!!بااینکه شوهر و بچه هم داشت 

اره کسی که باهمسرم رابطه داشت ازشوهرش طلاق گرفت صیغه ی شوهرم شدبه شوهرم گفت زن توطلاق بده شوهرمورسمن ازمن گرفت ولی من به خاطربچه هام موندم صبرکردم جنگیدم موفقم شدم نزاشتم بچه هاآواره بشن

آره دوست من یه شوهر داشت آقا بود ها همه از کمالات و ادب و ..... این آقا میگفتن. یه خانم بود تو محل کارش شوهرش وضع خوبی نداشت و خوش تیپ نبود .

طرح دوستی و رفتو آمد خانوادگی ریخت. ۵ سال تلاش کرد تا تونست شوهر دوستمو گول بزنه .. آخر گفته بود من از شوهرم جرا میشم توهم باید زنتو طلاق بدی . هرچی دوستم گفته بود منو بچه ها تو برو پی زندگی خودت . اون زنه قبول نکرده بود گفته بود باید زنتو طلاق بدی . آخر شوهرش طلاقش داد . دوستم هنوزم شوهرشو دوست داره نمیزاره کسی بد بگه از شوهرش 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
نه هستن شوهر خواهرشوهرم به خاطر یه زن تمام زندگیشو داد احمق

منظورم زنیه که بخاطر بدست اوردن یه مرد پولدارتر از شوهرش

حاضره هزار نقشه بکشه و لذت میبره از ازار هم جنسش واقعا لبخند می زنه

و‌حتی حاضره اون زن و شوهرش و بی گناه بکشه 

این کیس افراد عادی ان .یا فقط ب تور من خورده !؟

چون من زن خرای دیذم توجامعه ولی این مدلش ندیده بودم 

آره دوست من یه شوهر داشت آقا بود ها همه از کمالات و ادب و ..... این آقا میگفتن. یه خانم بود تو محل ک ...

نه من پ همسزم طلاق نگرفتیم 

اما داشت خودشو می کشت کلی نقشه و اصرار تهدید 

بااین که شوهر وبچه داشت

حتی بچه ش براش مهم نبود ب همسرم پیام داد بچه مو بخاطرت کتک زدم !

ب خودم میگم درسته همسرم پول و موقعیت داره .اما میشه زنی بخاطر پول با هم جنس خودش یه همچین کارایی کنه و این همهههه نقشه بکشه  که چی

یعنی تمام حرفاش رو سیاست بود و گول می زد .ب نظر من ارزش نداره بخاطر پول و مقام  

از خودکشی و تهدید گرفته تا کشتن شوهرش ومن 

محل کار همسرم سبز می شد .ول نمی کرد میگفت وای قلبم 

الانه که بمیرم فقط برا اینکه ب هدفش برسه .التماس ب شوهرم می کرد که با من باش فقط

نه من پ همسزم طلاق نگرفتیم  اما داشت خودشو می کشت کلی نقشه و اصرار تهدید  بااین که شوهر ...

هفت بار سوره کوثر بخون بدم به سمتش . ان شاالله به حق خانم فاطمه زهرا بره پی کارش زنه 

وسط های صفحه ۳ مطالبی فرستادم تو این تاپیک  برو بخون ان شاالله به دردت بخوره گلم . فقط باید سیاست و تجربه کسب کنی شوهرت بشه بردت با خوندن مطالب همسر داری به دست میاری سیاست .. .. به یک خرما سه بار صوره عصر بخون بده شوهرت بخوره خیلی تاثیر داره صبور میشه ..خوتم بخور یک بار که انجام بدی دیگه هی انجام میدی اینقدر که نتیجش خوبه .. باقی کارایی که توی تاپیک گفتم هم انجام بده ان شاالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشی گلم 

ردیف دوم روی 8C% نگه دار بعد باز کردن تا بری تاپیک 💜

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13123029/%d8%ae%db%8c%d9%84%db%8c-%d8%a7%d8%b2%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1%d9%85-%d8%a8%d8%af%d9%85-%d9%85%db%8c%d8%a7%d8%af

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
آره دوست من یه شوهر داشت آقا بود ها همه از کمالات و ادب و ..... این آقا میگفتن. یه خانم بود تو محل ک ...

الان اون دوتا باهم ازدواج کردن خوشبختن؟ چندسالشون بود هرکدوم؟ چه مرد پستی. پشیمون نیست؟

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
منظورم زنیه که بخاطر بدست اوردن یه مرد پولدارتر از شوهرش حاضره هزار نقشه بکشه و لذت میبره از ازار ه ...

زن بیشرفی کهبا شوهر من بود همین جور بود ،شوهر بیشرفترم همه جا میبردش تفریح خرید دکتر و....و من و بچه ها میزاشت تو خونه مثل گداها باهاشون رفتار میکرد .اون زنیکه بیشرف با پول این احمق آرایشگاه زد خونه و ماشین خرید خلاصه زندگی براخودش ساخت تو پیامش به من می‌گفت ج.ن.د.ه مثل سگ به زندگی چسبیده ،و شوهرم همراهیش میکرد 

کاری کرد شغل و درآمدم و خونه ای که به نامم بود ازدست بدم ،روانیم کرده بودن شوهرم باهاش همکاری میکرد که بیاد در حیاط و تهدیدم کنه خلاصه روزگار افتضاحی برام ساخت 

می خواستم رها کنم و برم ولی شوهرم نزاشت چون میخواست لهم کنه نابودم کنه 

منم بالاخره بلند شدم گفتم حالا که بیشرفی ذاتتون پس منم بیشرفها نابود میکنم ،موندم ولی موندی که هر لحظه مرگ به چشم میبینن،اون زنیکه جوری تهدید کردم بهش گفتم من چیزی برا ازدست دادن ندارم ولی تو خیلی چیزا داری ،بهش قول دادم دست و صورتم تو خون کثیفش میشورم 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است