2777
2789
عنوان

نظرتون راجبه تله پاتی چیع

196 بازدید | 16 پست

کسی انجام داده.؟

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم پیه ولی من هروقت ب عشقم فکر میکنم تا میخوام زنگ بزنم خداشاهده خودش زنگ میزنه جوریکه بهش میگم ...

🥲🥲خوشبحالت من هرررررر کاری کردم پیام نداد کع نداد

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
آره خیلی

خب نتیجش؟

من به شب خیلی دلتنگش بودم چشمامو بستم صورت ماهشو جلوم تصور کردم شروع کردم ب حرف زدن باهاش و اشک ریختم انگار ک واقعا جلوم بود 

دو سه روز بعدش خودش بهم پیام داد 

ببین حتی دی ماه تولدسو تبریک گفته بودم سینم نکرده بودا 

بعد یهویی اومد پیام داد 

ولی خب چ فایده وقتی نمیشه باهم باشیم 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
🥲🥲خوشبحالت من هرررررر کاری کردم پیام نداد کع نداد

بستگی به آدمش هم داره ممکنه طرفت انرژی رو دریافت کنه ولی بنابه دلایلی مثل درونگرا بودن خجالتی بودن و یا شخصیت های دیگر بودن عکس العمل نشون نده یا ممکنه کلا به صلاح نباشه و یا موانع دیگر مثل در رابطه بودن طرف و.. 

گروه تهرانگردی بانوان داریم در تلگرام، مایل بودید پیام بفرستید 👒💚🌿🌳🎡🏝
من به شب خیلی دلتنگش بودم چشمامو بستم صورت ماهشو جلوم تصور کردم شروع کردم ب حرف زدن باهاش و اشک ریخت ...

بمیرم 

چرا نمیتونین باهم باشین🥲محمد منم دی ماهیه

بمیرم  چرا نمیتونین باهم باشین🥲محمد منم دی ماهیه

چون نمیخواد 

میگه دوسم داره ولی شرایطش برای با من بودن اوکی نیس 

بهانس، نمبخواد 

ولی نمیدونم چرا میگه دوسم داره حتی گفت ببینیم همو من گفتم وقتی باهم نیستیم چرا 

ولی قبول داری دی ماهیا خیلی ماهن؟ 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
بستگی به آدمش هم داره ممکنه طرفت انرژی رو دریافت کنه ولی بنابه دلایلی مثل درونگرا بودن خجالتی بودن و ...

یبار یه کد دلتنگ کردن نوشتم 

پی نداد خودش طاقت نیاوردم خودم رفتم جلو 

گف همش تو فکرم بودی میترسیدم پی بدم پسم بزنی🥲

یبار یه کد دلتنگ کردن نوشتم  پی نداد خودش طاقت نیاوردم خودم رفتم جلو  گف همش تو فکرم بود ...

از این کدهایی که رایج شده و همه جا میگن زیاد استفاده نکنید نتیجه معکوس روی خودتون اتفاق میفته و خودتون بیشتر بیقرار تر میشید

یبار یه کد دلتنگ کردن نوشتم  پی نداد خودش طاقت نیاوردم خودم رفتم جلو  گف همش تو فکرم بود ...

خب پس همین دیگه شخصیت ترسو و خطر گریز و غیر ریسکی داره

از این کدهایی که رایج شده و همه جا میگن زیاد استفاده نکنید نتیجه معکوس روی خودتون اتفاق میفته و خودت ...

دقیقاا

هی دارم بی قرار تر میشم

خب پس همین دیگه شخصیت ترسو و خطر گریز و غیر ریسکی داره

اره میترسع بد برخورد کنم🥲