رفتاراش یجوریه انگار ارث باباشو خوردم با همه خاهرام اوکیه جز من با خاهر بزرگترم ک هییچ کاری نداره ک تو گوشی چی کار میکنه ولی نوبت ب من ک میرسه میگه با کی چت میکنی یا ی روز هم دعوا کرد که با اون رفیقت کات کن چون من خوشم نمیاد ازش چرا همش فیلم مستهجن میبینی در صورتیکه من اصلن نمیبینم همش دروغ میگه که حرف از دهنم بکشه که مچمو بگیره یا جلو بقیه خوردم میکنه مثلن میگه سودااا که هیچ کاری بلد نیست بکنه خیلی بدرد نخور و اضافیه و..نمیدونم چرا واقعن نمیفهمم بنظرتون چجوری باید با همچین مادری رفتار کزد؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مامان دوست منم همینطوری مامانم از دهنش پرید گفت براش خواستگار اومده بود برا همین نتونستیم بیایم بعد اون شروع کرد که آره دختر من بدرد نخوره اصلا خواستگار نداره،اخه جالبیش اینجاس نه میزاره دختره لباس خوب بپوشه نه میزاره اصلاخ کنه و بیرون هم نمیشه بره فقط با خود مامانه میگه باید دختر کار کنه تو خونه یعنی دخترو کنیز میدونم میگه اگه سر گوشی نره و کار کنه و کلی خواستگار داشته باشه دختره پاکیه😢
مامان دوست منم همینطوری مامانم از دهنش پرید گفت براش خواستگار اومده بود برا همین نتونستیم بیایم بعد ...
منم یکی از فامیلامون ب خالم گفت ک منو میخاد قراره اگه شد بیان خاستگاری بعد خالم ب مامانم گفت بعد مامانم گفت سودا که اصلا نمیدونه زندگی چیه اصلا نمیدونه شوهر چیه حتا بلد نیست غذا درست کنه و همش قهقهه میزد انقد خورد شدم..