2777
2789
عنوان

پشیمانی از ازدواج بعد ده سال .چه کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2017 بازدید | 44 پست
والا روستا بوذ از خانواده بسیاز فقیز سرباز بود کسی بش دختر نمی داد  من قبول کردم پدرم گفت باش ...

شما تاکید میکنی که قیافه ام خوبه، میخواستم بهت بگم معلومه که اصلا مهم نیست این موصوع، من همسر خیلی دکترها رو میبینم، بهترین دخترها رو گرفتن چون موقعیت اجتماعی شون خوبه

چقدرم به شرایط عقدتون پایبندبوده 😒اون ازخلاق گندش اینم ازخیانتش😵

والا نگفتم پول

نگفتم خونه یا ماشین

گفتم بداخلاق نباشه .خیانت نکنه

یه بار تو خواستگاری روز اشنایی وسط جمع گفتم

یه بار تو محضر عقد

ماشالله آباد کرد .انگار شرط بسته فقط خط قرمز دختر مرذم و رد کنه زجرش بده !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا روستا بوذ از خانواده بسیاز فقیز سرباز بود کسی بش دختر نمی داد  من قبول کردم پدرم گفت باش ...

اگه هنوز جوونی و ازش بچه نداری ولش کن ولی بچه داری مجبوری بسازی بش بگو مجموعه خیانت هات رو مدرک کردم میبرم ازت شکایت میکنم پروانه پزشکیت باِطل شه یا بشین زندگیتو بکن و ضمنا الیته که باید خیانت کنه تا حالا نداشتن که چشم دل سیر باشن😏

والا نگفتم پول نگفتم خونه یا ماشین گفتم بداخلاق نباشه .خیانت نکنه یه بار تو خواستگاری روز ا ...

اگه الان مطمئنی گذاشته کنار فعلاببخشش وآرامش خودتوحفظ کن الان شرایط خاص بارداری هستی 

حقیقتا ناراحت شدم...خیلی سخته....درک میکنم، 

از خدا می‌خوام کمکت کنه و بهت آرامش بده و بهترین راه رو بهت نشون بده،... مشورت بگیر از افراد خبره و متخصص ببین چکار کنی برای خودت و زندگیت و بچت بهتره 

شما تاکید میکنی که قیافه ام خوبه، میخواستم بهت بگم معلومه که اصلا مهم نیست این موصوع، من همسر خیلی د ...

من وقتی زنش شدم پول خونه ماشین کار نداشت

یه خانواده خیلی فقیر تو خونه کاهگلی بودن 

از روستا اومدن خواستگاری ومن انسانیت برام مهم بود 

خیلی تلاش کرذم پشتوانه برای کارش نداشت جاهای دورافتاده باش رفتم پدرمادرم شهر بزرگ بودن 

برنامه ریختم طلاعقد وعروسیم فروختم سرکار بره چکاش پاس کنه

ب محض اینکه کارش رو دور افتاد

هرکی واستخدام میکرد باهاش بله

حالا فک کن من فقط میذاشتم پیرزنا و متاهلا بیان 

یه بلایی سرم اورد سر یه زن متاهل از خودم پایین تر

گفتم اگه جوون و ترگل ورگل میومد براش کار کنه چه کار میکرد !

خیلی زورم میگیره من از زنه بیبی فیس تر شیک تر خوش لباس تر اندامم بهتر جوون تر اما باورت می ...

اینجور زنا خوب بلدن چکار کنن که بچشم مرد خوب بیان شوهر شما شاید یکم سادس آگاهش کن شایدم مشکل جنسی داره که با هر کسی راضی میشه والا نمیخوام ندیده گناه به گردنم باشه ولی بنظرم یه روانپزشک باید بره

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

سلام

لطفا اگه براتون مقدوره برا شادی روح مادری که بعد سالها امشب جگر گوشش رو اون دنیا بغل میکنه صلوات یا فاتحه بفرستید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
حقیقتا ناراحت شدم...خیلی سخته....درک میکنم،  از خدا می‌خوام کمکت کنه و بهت آرامش بده و بهترین ...

به خدا شبا نمیتونم بخوابم

همسرم چون خودش م فقیر بوده پول براش خیلی مهمه

منم منکر نیستم اهمیت داره

اما ایا غذا و لباس .و داشتن پول

جای شوهر وفادار و میگیره ‌شبا حرفاش با اون زن بدذات که ارزوی مرگم میکرد و نقشه می کشید 

میاد تو ذهنم 

خیلی عذاب میکشم 

اما نه راه پس دارم نه راه پیش .کاش زندگی ب عقب برمی گشت و تجربه داشتم

اگر پدرمادرم مجبورم نمیکردن ب این خواستگار شاید یه ادم با وجدان پیدا می کردم ارامش داشتم

به خدا شبا نمیتونم بخوابم همسرم چون خودش م فقیر بوده پول براش خیلی مهمه منم منکر نیستم اهمیت داره ...

میفههم خیلی سخته این شرایط برای هر زنی، ولی خوب گذشته دیگه رفته و برنمی‌گرده ، آینده ام که هیچی معلوم نیست...مهم الان هست، ببین با شرایط الان چکار باید کنی ، برای همین میگم از افراد خبره و متخصص کمک بگیر، ببین با تمام این تفاسیر تو این شرایط چی برای خودت و بچه بهتر هست چکاری باید انجام بدی، ..

اسی تو همونی که شوهرت دکتر داروساز بود؟

خدا اون زنه رو لعنت کنه یادمه چتهاش گذاشتی خیلی شیطان صفت بود....

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر