2777
2789
عنوان

خداحافظي قبل از سفر خواهر شوهرم

1942 بازدید | 21 پست

خواهر شوهرم اينا رفتن مشهد و دريغ از يه خداحافظي و حتي پيام كه ما رفتيم...خواهرشوهرم ازم بزرگتره هم سن مادرمه ٤٨سالشه!!!

حالا ما كه ماه عسل ميرفتيم بيست بار مادرشوهرم سپرد كه به خواهرشوهرت زنگ بزن 

حالا موندم اومدن زيارت قبول بگم يا سكوت كنم!؟!

حرصم ميگيره حس ميكننن چون كوچيكم بايد احترام ها از طرف من باشه فقط

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

بیخیال بابا

توهم زنگ نزن

مادرشوهرتم گف بزن بگو صلاح بدونم زنگ میزنم،خداحافظ

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

وای به چه چیزایی گیر میدینا. شاید وقت نکرده. من ازین قوانین دست و پا گیر که ما ایرانیا واسه خودمون درست کردیم خیلی بدم میاد. ادم داره یه سفر میره به 100 نفر قبلش باید برنگه و واسه همه سوغاتی بیاره و ... بابا اسمش سفره آدم میره ریلکس کنه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سكوت كن

مگه گف میره زیارت كه بگی قبول؟؟؟؟؟؟

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
وای به چه چیزایی گیر میدینا. شاید وقت نکرده. من ازین قوانین دست و پا گیر که ما ایرانیا واسه خودمون د ...

خب منم بدم مياد و اصلا دوست ندارم رنگ برنم 

ولي سر رودرواسي مادرشوهرم زنگ زدم حالا انتظار دارم اينا كه براشون مهمه حداقل خودشون رعايت كنن

خب منم بدم مياد و اصلا دوست ندارم رنگ برنم  ولي سر رودرواسي مادرشوهرم زنگ زدم حالا انتظار دارم ...

خوب پس شما هم اجازه نده مادر شوهرت واست تعیین تکلیف کنه. خودت هر جور میدونی درسته رفتار کن

48 سال هم همچین سن بالایی نیست. هممون هم پیر میشیم یه روز. شاید خوشمون نیاد یکی هی سنمون رو بکوبه تو ...

منظورم اين بود از من ٢٣ ساله بزرگتره!!

نكوبيدم من

زنگ بزن بهش بگو چرا از من خداحافظی نکردی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

به نظر من دلیلی نداشته زنگ بزنه به شما

این زنگ زدنا مال صد سال پیش بود که مردم ده سال یه بار میرفتن مشهد،نه الان که اراده کنی میری

شمام لازم نیست زنگ بزنی واسه زیارت قبول،اگه یه جایی دیدیدشون بهشون بگید زیارتتون قبول

خوب پس شما هم اجازه نده مادر شوهرت واست تعیین تکلیف کنه. خودت هر جور میدونی درسته رفتار کن

وای عزیم باز من عکس تو رو دیدم هوایی شدم🌷🌷🌷🌷🌷خوب شد تو تاپیک دیدمت

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

منم جائی میرم زنگ نمیزنم خداحافظی

فقط و فقط به مامان بزرگم میگیم

به نظر من دلیلی نداشته زنگ بزنه به شما این زنگ زدنا مال صد سال پیش بود که مردم ده سال یه بار میرفتن ...

سر ماه عسلم اجبارم كردن كه زنگ بزنم.من اينو ميگم!!!

خداییش الان ک فکرشو میکنم میبینم خاهر شوهرم اندازه جاری حرص دراره

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼