شیرین_امیر_نینی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 210 عنوان آی وی اف تعیین جنسیت 98 بازدید | 5 پست دوباره سلام دوستای گلممن همونم که میخواست حین سزارین چربی شکمشو برداره که با راهنمایی هاتون منصرف شدم😁 حالا سوال جدید هزینه تعیین جنسیت با آی وی اف چقدره و سوال دوم : باتوجه به اینکه من هیچوقت مشکل ناباروری نداشتم و بارداری اولم طبیعی بود ،الان باید بعد از انجام آی وی اف استراحت مطلق باشم ؟ 1403/02/13 | 23:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زری۱۳۸۱ عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8571 فکر کنم نزدیکه ۳۰ تومان بشه پسر میخوای یا دختر؟چرا رژیم نمیگیری ؟ به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️ 💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
شیرین_امیر_نینی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 210 فکر کنم نزدیکه ۳۰ تومان بشه پسر میخوای یا دختر؟ چرا رژیم نمیگیری ؟ دختر دارم میخوام یه پسر هم بیارممسلما اگه بچه اولم پسر بود به قصد دختردار شدن اقدام میکردم میخوام جنسم جور بشه😁بین اقوام کسانی بودن که با رژیم نتیجه نگرفتن
زری۱۳۸۱ عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8571 دختر دارم میخوام یه پسر هم بیارم مسلما اگه بچه اولم پسر بود به قصد دختردار شدن اقدام میکردم ... منم همین نیتو دارم منم دوتا جنسو میخوام اگه خدا صلاح بدونهکدوم شهری ؟دخترت چند سالشه؟شوهرت راضی میشه ای وی اف کنیمن مصیبت دارم باید راضیش کنم میگه نگران نباش جفتمون جور میشهرژیمم بگیر نگیر داره به قول شما به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️ 💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌