2777
2789

خواهش میکنم این کارزار را امضا کنید تا از کودکان اتیسم حمایت بشه و بخاطر هزینه ها از درمان جا نمونن

متاسفانه مجوز درج لینک ندارم

در سایت کارزار نت 

کارزار 113734 را جستجو و امضا کنید

عنوان کارزار: درخواست رسیدگی به تعرفه توانبخشی

سپاس

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

بودجه درمانی یک کشور محدوده اگر قرار باشه بخش زیادی از بودجه بهداشت و درمان کشور برای بهبودی یک اقلیت محدود از جامعه هزینه بشه، برای کلیت جامعه و افراد زیادی که با کمک هزینه‌های خیلی کمتر کارشون راه می‌افته اختلال پیش خواهد آمد...

پس با کمک هزینه‌های غیر اصولی و دل‌رحمانه «دولتی» برای بیماری‌های کمتر رایج و پرهزینه مخالفم.

بودجه درمانی یک کشور محدوده اگر قرار باشه بخش زیادی از بودجه بهداشت و درمان کشور برای بهبودی یک اقلی ...

ما درخواست تعرفه صحیح و انسانی در بخش خصوصی را داریم نه دولتی

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما درخواست تعرفه صحیح و انسانی در بخش خصوصی را داریم نه دولتی

من منظورم بیشتر تخصیص ارز ارزان برای واردات داروها و تجهیزات خیلی گرون قیمت برای بیماری‌های کمتر رایجه...

هزینه هاشون در چه حدی‌ه؟! 

قیمت داروها و ویزیت و بستری  و هزینه‌های مراقبت اینا؟ 

من منظورم بیشتر تخصیص ارز ارزان برای واردات داروها و تجهیزات خیلی گرون قیمت برای بیماری‌های کمتر رای ...

هزینه کلاس های کاردرمانی و گفتاردرمانی که هر کودک حداقل 3جلسه در هفته نیاز داره و هرکلاس 45 دقیقه طول میکشه از 270 به 450 رسیده و چون روند کاردرمانی و گفتاردرمانی طولانی مدت و ادامه دار هست این هزینه برای خانواده ها سنگینه

هزینه دارو بهرحال هرسه ماه یکباره و انچنان فشاری نمیاری هنچنین هزینه دکتر متخصص

ما هم که این کارزار را راه انداختم اکثرا بچه هامون خدمات کمتری میگیرن و بهبودی نسبی حاصل شده و ما نگران خانواده هایی هستیم که فرزندشون به تازگی تشخیص میگیره و در ابتدای تشخیص تعداد کلاس ها زیاده تا تاخیرهای پیش اومده سریع تر جبران بشه 

بیشتر از 6جلسه در هفته

هزینه کلاس های کاردرمانی و گفتاردرمانی که هر کودک حداقل 3جلسه در هفته نیاز داره و هرکلاس 45 دقیقه طو ...

سرانجام  مجموعه درمان‌ها چطور ادامه پیدا می‌کنه و  به کجا می‌رسه؟!  

سرانجام  مجموعه درمان‌ها چطور ادامه پیدا می‌کنه و  به کجا می‌رسه؟!  

درمان ها به شکل های مختلف ادامه پیدا میکنه

کودکان اتیسم اگر در طیف شدید باشند مهارت انجام کارهای شخصیشونو پیدا میکنند 

اما کودکانی که در طیف متوسط تا خفیف هستند میتونند با نتیجه گرفتن درمان ها مثل افراد عادی به زندگیشون ادامه بدن اما بخاطر اسیب های روحی که ممکنه داشته باشند باید تحت نظر روانپزشک بصورت دوره ای باشند

خیلی از بچه ها هم دچار تاخیر رشدی هستند که با دریافت کاردرمانی و گفتاردرمانی در 10 تا 12 سالگی به روند معمول زندگی برمیگردند و دیگه غیرعادی نیستند

بسیاری از عزیزانی که اختلال یادگیری دارند هم به این مراکز مراجعه دارند و اگه هزینه ها انقدر زیاد باشه تمام مجموعه افرادی که از این خدمات استفاده میکنند متضرر میشوند

درمان ها به شکل های مختلف ادامه پیدا میکنه کودکان اتیسم اگر در طیف شدید باشند مهارت انجام کارهای شخ ...

در صورت درمان نشدن و به حال خود رها ماندن  مثلا بابت فقر در بزرگسالی چه سرنوشتی در انتظار شونه؟!

در صورت درمان نشدن و به حال خود رها ماندن  مثلا بابت فقر در بزرگسالی چه سرنوشتی در انتظار شونه؟ ...

خانواده هاشون دجار فروپاشی میشن 

ممکنه خودکشی و دیگر کشی تو این خانواده ها بوجود بیاد بخاطر اسیب روانی شدید البته در طیف شدید اتیسم

در طیف خفیف تر و کودکان بیش فعال مسئله اعتیاد و بزهکاری شایع هست 

و این اسییب ها متوجه فرد نیست متوجه جامعه هست

بهرحال بخاطر استفاده از دنیای مجازی و رسانه و الودگی و غذاهای نامناسب تعداد افراد بیش فعال و دچار اختلال و اتیسم روند افزایشی داره