« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟! ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌
خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بیناییش فوقالعاده ضعیف شده. هر چند ماه میبریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفتههامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت.
سلام عزیزم وقتتون بخیر من میخواستم باهاتون صحبت کنم و ازتون مشاوره بگیرم راستیتش من 25 سالمه و به دلایلی نمیتونم زیاد بیرون از خونه باشم چون درونگرام و.... خیلی دوست داشتم دبیر تاریخ بشم نشد اما فکر و خیالش و حسرتش رهام نمیکنه یه لیسانس دارم که اصلا دوستش ندارم میگم از اول برم تاریخ بخونم و به صورت آزاد تدریس کنم و پیج بزنم که باز از آینده اش میترسم چون یه بار مسیر رو اشتباه رفتم آزمون استخدامی برای دبیری هم نمیتونم شرکت کنم چون رشته ام مرتبط نیست فقط آزمون پرورشی اسم میتونستم بنویسم که به دلایل بیماری امروز شرکت نکردم یه مدت بعد فارغ التحصیلیم کار مشاوره تحصیلی انجام دادم خوشم نیومد از برنامه نوشتن و.... اما از انتخاب رشته و صحبت درمورد آینده بچه ها خیلی خوشم اومد اما نمیدونم چیکار کنم برم ارشد مشاوره بگیرم و کار کنم چون مشاوره رو از خونه هم میشه هندل کرد و پیج داشت و.... اما میترسم موفق نشم و اینها فقط تصور من از این رشته باشه و واقعیت خیلی سخت تر و ناممکن باشه چون همش تصور من و خانوادم از شغل داشتن و کاری که تا آخر ادامه اش بدی و رهاش نکنی کارمندیه 🤦♀️ ممنون میشم بهم کمک کنید و راهنماییم کنید 🙏💐❤️