مردی که تورو با یه تیکه سنگ اشتباه گرفته با خودش فک نکرده اینی که دارم میزنمش آدمه با مشت سنگین انقد زده تو سرت که چشمت سیاهی رفته اخه این زندگی چی داره که بخاطرش موندی و تحمل میکنی؟؟ اگه میزد ناقصت میکرد چی؟؟ یه خانمیو میشناختم شوهرش معتاد بود میزدش بخاطر بچه هاش طلاق نگرفت یبار تو همین دعواهای همیشگی مرده زد کشتش!!!!! اخه چرا با ادم روانی زندگی میکنید میزنن ناقصتون میکنن خدایی نکرده
من سه سال بعد از ازدواجم طلاق گرفتم چون دستش تو روم باز شد انقد ازش بیزار شدم که نتونستم یک دقیقه دیگه تحملش کنم چرا باید با ادمی زندگی کنم که وقتی هار میشه منو با یه گونی سیب زمینی یکی میبینه و دستش روم بلند میشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من تایپیکم رو فقط چند خط خوندم..فقط میدونم مردی که دست بزن داره فقط یکبار نمیزنه همیشه میزنه ..مردی که خیانت کار باشه فقط یکبار خیانت نمیکنه ..همیشه دنبال خیانت هست..حرف استاتر تو چندخطی که خوندم ..تناقض داشت. بازم میگم فقط چند خط خوندم
دقیقا حالا درسته مرد زورش بیشتره ولی شما هم برای یکبار که شده زورتونو امتحان کنین
زنها اون لحظه خودشونو میبازن و دنبال جیغ و داد کردنن، اتفاقا متمرکز که بمونن بهتره، ادم میترسه از برخورد دست طرف به صورتش، هی سعی داره دور بشه ازش، ولی خب طرف اگه واقعا قصد زدن داره شمای نوعی هم باید بزنی، هرطور میتونی، شده خودتو با اشپزخونه برسونی با ساطور تهدیدش کنی اینکارو بکن که متوقف بشه 😆 چرا باید گذاشت طرف خشمشو خالی کنه رو بدن ادم
سوال دارم از خانوما، اون لحظه چرا از خودتون دفاع نمیکنین؟ یه عالمه وسیله هست تو خونه دم دست، بکوبید ...
خخخ چقدر خوب توضیح دادی
ما تو دعوا بزن بزن نداریم ولی تا دلت بخواد میتوپیم بهم هیچ کدوم هم کم نمیاریم الان 15ساله ازدواج کردم یکی دو ساله حوصله هم و نداریم تو خونه ولی جالبیش اینه بیرون میریم میگردیم دیگه چیکار کنم نه اعصاب دارم نه کسی قبولم میکنه