2777
2789
عنوان

ب نظرتون خونه رو تمیز کنم خیلی کثیفه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک بر سر عرق خورشون نمونش شوهر خودم که مغزاشونو سابیده. چند باری هم با من همینکارو کرد میزد میشکون ...

چون دقیقأ میشه یک سال ک عروسی کردیم ۷/۸ماهم ک عقد بودیم نمیخام بعدأ بگم صبر نکردم زود کم آوردم کلیدامو ازم گرفته پدرمو درآورده انقدر تو خانوادم بی ارزش شدم ک حد نداره داداش ۱۴سالم میگه بدبخت دلم برات میسوزه 

حق داری من ۶ ساله دارم ازش میکشم ادمم نمیشه که بدترم شده

دقیقأ من دقت کردم دیدم هر دفه برام ی چیز تازه رو میکنه انگار اصلأ نمیخاد زندگی کنه ب مادرم ک مرده فوش داد خیلی ازش بدم اومد روز ب روز داره بدتر میشه

وقتی بهتر شدی در نبود شوهرت خونه رو فقط در حد جمع جور کردنی که چیزی وسط نباشه جمع کن نه اینکه برق بندازی ...دوش بگیر و یه یادداشت بگذار جلوی آینه و یه چند روزی مثلا دو سه روز ازش دور شو و برو مسافرت ...اونجا در طبیعت با آرامش مراقبه کن و استراحت کن با یه آدم واقعا دلسوز مشورت کن ...مجازی رو بگذار کنار...کم کم راه ت و راه حل ت رو پیدا می کنی

میفهمم روحیه ادم نایی نداره واسه تمیزکاری حتی رسیدن به خودت اگر ادم حسابی تو خونوادش هست سعی کن صحبت کنی کسی که حرف شنوی داره دلسوزانه راهنمایی می کنه اگر هم نه با مشاور خوب پیش برو اگر هم چیزی درست نشد جدا شو بعدها پای بچه بیاد وسط کارت خیلی سخت میشه

چون دقیقأ میشه یک سال ک عروسی کردیم ۷/۸ماهم ک عقد بودیم نمیخام بعدأ بگم صبر نکردم زود کم آوردم کلیدا ...

وااااای خدا از سرش نگذره یکساله و این رفتارا.

بگو مرتیکه حداقل یکم اولش نقش بازی کن ادا ادم خوبارو دربیار بعد بریز و بپاش کن. بخدا  این مرد زندگیت نیس

دقیقأ من دقت کردم دیدم هر دفه برام ی چیز تازه رو میکنه انگار اصلأ نمیخاد زندگی کنه ب مادرم ک مرده فو ...

خدا رخمتشون کنه خاک بر سرش بگو الهی مادرم دستشو دراز  کنه ببردت

میفهمم روحیه ادم نایی نداره واسه تمیزکاری حتی رسیدن به خودت اگر ادم حسابی تو خونوادش هست سعی کن صحبت ...

خلنوادش ک کلأ ب معنای واقعی آشغال هستن مشاورم رفتم فایده نداشت