با شوهرم سر غذا دعوا کردیم ماکارانی هارو پخش کرد تو خونه منم از دیروز دست نزدم ظرفشویی پر از ظرفه لحاف تشکا وسط خونس نمیدونم با کی لج کردم خیلی خسته شدم یک سال و نیمه باهم ازدواج کردیم هرکاری ک بگین تو این یک سال کرد فحشا و طعنه های ناجور از خونه بیرونم کرد کتک کاری بی احترامی ب خانوادم دختر بازی رفیق بازی عرق خوری هرچیزی ک فکرشو کنید با خودم عهد کردم اگه تا ۵ماه دیگع بهتر نشد جدا شم ازش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن ب نظرم تا وقتیکه واقعا اروم نشدی نیاز نیست کاری کنی شاید شوهرتم قدر خونه تمیز و ظرفای تمیزو غذای اماده رو دونست و بهتر شد
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
ولی دفعه دیگه پای سفره یا وقتی چیزی نزدیکشه که میدونی میزنه میشکونه یا میریزه زمین،بحث نکن،هرچی گفت هیچی نگو چون کار خودت زیاد میشه بزار بعدش که غذا خوردید جمع کردی
الانم بلندشو خونتو تمیز کن،برای خودت هدف و برنامه بچین،به خودت برس برای دل خودت عطر بزن موهای قشنگتو شونه کن،هرروز برو حموم،پیاده روی کن،کلاس ثبت نام کن،مستقل شو،جوری بشو که دیگه وقتی براش نداشته باشی انقدر پیشرفت کن که اون بدوعه دنبال تو برای وقت خالی پیدا کردن تو