2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال ماورایی

152 بازدید | 13 پست

بچه ها یه جایی خوندم 

ادم نمی تونه گذشته رو عوض کنه 

این ذهنمو مشغول کرده که

قطعا انسان هایی در تاریخ بودند 

که از خداخواستن گذشتشون عوض شه

اگر خدا نتونسته که خب خدا نیست 

اگر نخواسته که خب بخیله 

پس بودن انسان هایی که گذشته رو عوض کردند 

تا حالا بهش فکر کردین ؟نظرتون چیه ؟

اسمم الهه نیست ...وطنم ای شکوه پا برجا 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی به بخیل بودن داره

خب این یه قانونه که نمیشه گذشته رو عوض کرد 

و قطعا این انسانها هم نبودند 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

این سوالات سفسطه هستش و کلا اشتباهه...

عزیزم چون فرد فرصت یبارزندگی کردن کردن داره و درگذشته وحال و آینده خودش قدرت تصمیم گیری و انتخاب داره و با عقل خودش انتخاب می‌کنه ک گذشته و حال و آینده چکاریو انجام بده چنده پس هیچ جور عوض نمیشه و این ربطی ب بخیل بودن خدا ندارن..و فقط و فقط مربوط ب قدرت تصمیم و اراده آدمه

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

عزیز دلم بنظر من تغییر گذشته فایده ای نداره چون اون موقع بازم ما همینی هستیم که با تجربیات و موارد دیگه ساخته شدیم، مگه اینکه منظورت این باشه که ماهم تغییر کنیم که اون موقع همه چی تو فلسفه واقعی دنیا می ریزه به هم

مهم حال و آینده ست،

خدا هم خیلی قدرتمنده و اگه یه کاری رو نمیکنه دلیل بر این نیست که نمیتونه، کل عالم رو اون آفریده و به همه چی تواناست، میدونه که چی صلاحه و چی نیست و جز صلاح کاری رو نمیکنه💚

🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

از نظر علمی تغییر در گذشته امکان پذیر نیست ، تو دنیا ما قوانین هست که اگر یک دونش نقض بشه کل جهان هستی از بین میره ، حتی اگر خدا وجود داشته باشه نمیتونه قوانین خودش رو نقض کنه ، یعنی خدا هیچوقت نمیتونه بگه 1 با 2 برابره 

چجوری ؟  ایا داستانی شنیدی دربارش ؟  دوست دارم باور کنم که میشه

داستان نشنیدم

مدتی خودم کار می‌کردم ماورا 

بعد چیزایی دیدم از بقیه ک واقعا حیرت آور بود

یادت باشه هیچی تو دنیا مطلق نیس 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
داستان نشنیدم مدتی خودم کار می‌کردم ماورا  بعد چیزایی دیدم از بقیه ک واقعا حیرت آور بود یادت ...

اره منم زیاد مطالعه کردم 

زیاد هم از ادم ها 

چیزهای مختلف دیدم 

مثلا از فواصل طولانی یه

وسیله رو جابهجا کردن یا...

ومطمٸنم اینم میشه 

فقط می خوام مثالش رو ببینم دلم قرص تر شه

اسمم الهه نیست ...وطنم ای شکوه پا برجا 💔

خودمم يه زماني دلم ميخواست به گذشته برگردم و اشتباهاتي كه رو زندگي الانم تأثير منفي داشته تغيير بدم . زماني آدم همچين حرفي ميزنه كه راه حلي به جز برگشتن به زمان گذشته براي حل مشگلاتش پيدا نميكنه . ولي راه حل مشگلات ما برگشتن به گذشته نيست .