2777
2789
عنوان

بیاین هرچی که ناراحتتون کرده رو بگید🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مهرش از دلم می‌ره 

نه میتونیم درست با هم باشیم 

😭😭 هیچ راهی ندارم هیچ کاری ازم بر نمیاد 

دوستش دارم دوستش دارم دوستش دارم 🥺🥺🥺🥺

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
از صبح تا شب دو ماه پشت سرهم درس بخونم 

درسته عزیزم ولی من اعتناد ب نفس ندارم هعی فکر میکنم من نمیتونم نمیشه اون روزی ک نتایج میاد قبول نمیشم لیاقتم دانشگاه آزاده اون روز ک همه بهم سرکوفت بزنن😭😭😭😭

قشنگیش به سختی کشیدنشه🤍❤️

دقیقا حال شما رو دارم امروز خیلی گریه کردم  خیلی از پدرمادرم  دلگیرم   فقط وقتایی که بهم احتیاج دارن باهام خوبن.دیشب  خونشون رفتم   حسرت به دلم مونده  پدرم  یکبار بچه هامو ببوسه یا بهشون محبت کنه  اما بچه های خواهرم و بچه داداشمو با جون و دل بغل میکنه و بهشون محبت میکنه حسود نیستم بخدا  اما دلم واسه بچه هام خیلی میسوزه   دیشب  صدای شکستن قلب خودمو پسرمو شنیدم

پای رفاقت موندیم فکر کردن پای رفتن نداریم💔 
من همش حس میکنم دولتی قبول نمیشم نمیتونم چیکار کنم بچها😭😭😭

وای توهم کنکوری عی؟ منم همین طور. اصن نصف ناراحتیم بابت همینه. بابام امروز بهم گف قبول نشی میفرستمت شرکت کارگری کنی پولایی که برات خرج کردم رو پس بدی...این حرفو که زد قلبم درد گرفت واقعا:)

وای توهم کنکوری عی؟ منم همین طور. اصن نصف ناراحتیم بابت همینه. بابام امروز بهم گف قبول نشی میفرستمت ...

اره

ای وای دورت بگردم🥲🥲شاید اینجور گفته ک بخونز

قشنگیش به سختی کشیدنشه🤍❤️
دقیقا حال شما رو دارم امروز خیلی گریه کردم  خیلی از پدرمادرم  دلگیرم   فقط وقتایی که ...

🥲امیدوارم یه روزی رابطمون با خانوادمون خوب شه.خانواده بقیه رو میبینم که چقد بادرک و حامی ان غصم میگیره