من این روزا خیلی احساس تنهایی میکنم. دوستام به درد و دلام گوش نمیدن دیگه. انگار فقط وقتی باهام خوبن که به یه دردشون بخورم.برا خانوادمم انگار دیگه مهم نیستم فقط وقتی بهم محبت میکردن که یه جایی موفق میشدم. پس روزایی که ادم حالش خوب نیس چی
اون موقعا کسی نیس منتظرش باشه و به حرفاش گوش کنه:)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرم دیشب رفت برای مادرش گوشی خرید. درحالی که به من میگه پول ندارم سزارین کنی، سیسمونی رو مامانت باید بخره، و گوشی منم شکسته است ولی گوشی مادرش سالم بود
درسته عزیزم ولی من اعتناد ب نفس ندارم هعی فکر میکنم من نمیتونم نمیشه اون روزی ک نتایج میاد قبول نمیشم لیاقتم دانشگاه آزاده اون روز ک همه بهم سرکوفت بزنن😭😭😭😭
دقیقا حال شما رو دارم امروز خیلی گریه کردم خیلی از پدرمادرم دلگیرم فقط وقتایی که بهم احتیاج دارن باهام خوبن.دیشب خونشون رفتم حسرت به دلم مونده پدرم یکبار بچه هامو ببوسه یا بهشون محبت کنه اما بچه های خواهرم و بچه داداشمو با جون و دل بغل میکنه و بهشون محبت میکنه حسود نیستم بخدا اما دلم واسه بچه هام خیلی میسوزه دیشب صدای شکستن قلب خودمو پسرمو شنیدم
من همش حس میکنم دولتی قبول نمیشم نمیتونم چیکار کنم بچها😭😭😭
وای توهم کنکوری عی؟ منم همین طور. اصن نصف ناراحتیم بابت همینه. بابام امروز بهم گف قبول نشی میفرستمت شرکت کارگری کنی پولایی که برات خرج کردم رو پس بدی...این حرفو که زد قلبم درد گرفت واقعا:)