2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار عکس

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

عزیزم این که اشکالی نداره. منم سی هفته ام. همین دیروز میخواستم برم جایی چهار دست لباس عوض کردم. بعضی شلوارا از پام بالا نمیرفت بعضیا دکمه‌شون بسته نمیشد. اصلا مکافاتی داشتم. ولی نباید ناشکری کرد. خیلیا آرزوشونه همین روزهایی که ما ازش مینالیم رو تجربه کنن. بعد بارداری هم مطمئن باش در عرض یک ماه حداقل ۵_۶کیلو کم میکنی. شیردهی هم وزن رو پایین میاره. ان‌شاالله هردومون به سلامتی و دل خوش تو راهیمون رو بغل بگیریم.