2777
2789

ولی مشکلم همسرم هست که برای هر مجلسی برای لباسم نظر میداد و منم مشکلی نداشتم ولی دیشب فهمیدم وقتی نمیرسه بیاد خونمون و لباسمو ببینه عکس لباسمو میفرستم واسش ، می‌فرسته واسه خواهرشوهر هام تا اونا نظر بدن خیلی حالم بده از این کارش 

عزیزم خوب اون مرده شاید نگران این بوده ک درست انتخاب نکن

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑😑🤦‍♀️🤦‍♀️چند سالشه

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
حالا میخواستم با همسرم صحبت کنم که متوجه این کار زشتشون شدم شما بگید چطوری بگم بهش 

ار کجا فهمیدی؟ تو گوشی هنسرت دیدی؟ یا خواهرش حرفی زده؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

حتما و حتما و حتما باهاش صحبت کن عزیزم 

ان شاء الله منطق رو قبول کنه شوهرت 

دست از خاله زنکی ش برداره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان منو میخورن ولی اصلا به شوهرت چه ربطی داره؟ اون چرا باید نظر بده؟ 

میدونی این خانه از پایبست ویران است! حالا حضوری یه چیزی ولی دیگه عکس!!!

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

الان منو میخورن ولی اصلا به شوهرت چه ربطی داره؟ اون چرا باید نظر بده؟  میدونی این خانه از پایب ...

موافقم باهاتون ولی خب گیر میده عکس ببینم چی میخوای بپوشی 

متولدت من ۶۳ ولی تازه ازدواج کردیم

بنظر من خیلی بچس فردا وقتیم ازدواج کردی میخواد واسه همه چی خواهراشو دخالت بده خدا بت رحم کنه

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..