2777
2789

خوبه عریزم چرا بد باشه

جملاتت رو طوری بنویس که که انگار همین الان قبول شدی

مثلا خداروشکر که معلمی قبول شدم 

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینکه با اجازه اسی تاپیک (چرا بعضی از کاربرا)ی من رو گزارش بزنین چون ممکنه بعضیا به خودشون بگیرن و ناراحت شن 

دوست ندارم دلی کسیو بشکونم

خاهشااا گزارش بزنین ، زدین بگین صلوات میفرستم براتون

ممنونم ❤️🌱

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

من از طریق همین نی نی سایت با دعا نوشتن به فرشته ها آشنا شدم 

۱۵ روز هر روز ، روزی یک بار صبح ساعت ۱۱:۱۱ برای فرشته نگهبانم نامه می‌نوشتم و به طرز عجیب مشکوک و دقیقی خواسته ام اجرا شد

من از طریق همین نی نی سایت با دعا نوشتن به فرشته ها آشنا شدم  ۱۵ روز هر روز ، روزی یک بار صبح ...

واقعا ؟

خواسته ات خیلی بزرگ بود 

من خودم از وضع کنکوری ک دادم راضی نبودم یعنی میشه ؟

نه انقد در مونده شدم ک نمیتونم دستور بدم فقط از خدا خواهش میکنم منو ب هدفم برسونه 

این قانون جذب هستش دختر 

برای رسیدن به هدفت خواستت رو به شکل امری بنویس 

و اهدافی که داری رو یادداشت کن 

شکرگزاری آرزوهات رو جوری انجام بده که انگار به آرزوهات رسیدی و الان داری بابت اینا تشکر میکنی

این راهی که دارم میرم تهش قشنگه👌🏻💫 همونی بشو که بهت گفتن نمیتونی ☺️💥 هیچوقت اجازه نده دیگران پاشونو روی آرزوهات بذارن🌈🌟
من از طریق همین نی نی سایت با دعا نوشتن به فرشته ها آشنا شدم  ۱۵ روز هر روز ، روزی یک بار صبح ...

عزمزمه فرقی داره ۱۱:۱۱ صبح باشه یا شب ؟ دقیقا چجوری باید باشه بیشتر توضیح میدی ؟

و اینکه اگه چندتا خواسته بنویسیم هم قبوله یا هر ۱۵ روز یک خواسته

عزمزمه فرقی داره ۱۱:۱۱ صبح باشه یا شب ؟ دقیقا چجوری باید باشه بیشتر توضیح میدی ؟ و اینکه اگه چندتا ...

شب یا صبح بودنش مهم نیس این ساعت فرشته هاس 

بنظرم سرچ کنی دقیق تر و با جزئیات بیشتری دستت میاد 

یه دوره ۱۵ روزه فقط برای یک خواسته،  چند تا تمرکز زیاد میخواد و معمولاً نتیجه نمی‌ده

و کم کم بعد چند روز نشونه هاشو میبینی مثل دیدن پر سفید ، سکه ، ساعت های رند و کمی ندای در گوش و..

کاغذ هارو برای مهر و موم باید یا سوزوند و خاکسترشو تو سینک ریخت و یا تو آب جای رها کرد 

خود نامه نوشتنشم قانون خودشو داره مثل اینکه باید اولش بنویسی از طرف(اسم و فامیلت) به فرشته فلان

و بعد مثل یه نامه عادی و درخواستی شروع کرد 

(این مهمه که در بخشی از نامه حتماً بنویسی که خواستت در جهت خیر و صلاح همگان برآورده بشه چون برای شخصی پیش اومده بود نامه ای با درخواست خانه دار شدن نوشت و بعد مادر شوهرش فوت کرد و خونه اونا به اینا به ارث رسید و از طریق فوت مادر همسرش صاحب خونه شدن)

و در آخر امضا شود 

شب یا صبح بودنش مهم نیس این ساعت فرشته هاس  بنظرم سرچ کنی دقیق تر و با جزئیات بیشتری دستت میاد ...

مرررسی عزیزم

اگه میشه ی نمونه از مال خودت میفرستی برام،  اگه دوست داری قسمت آرزوت رو هاید کن فقط میخام با فرمتش آشنا شم

مثلا چی نینوشتی یعنی یه نامه الان اگه میشه بنویس تا منم یاد بگیرم با طرز نوشنت