2777
2789
عنوان

موندم بین دو راهی بزرگ 😭😭😭مامانا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 29 پست
این  یه هفته قبل هم کلی مسکن و ژلفون خوردم

ببین من الان بگم خدا روزی اون بچه را تمام و کمال میده قطعا نه تو باور میکنی نه بقیه،

ولی به این فکر کن اون دنیا خمین بچه ازت پرسید مامان چرا منو کشتی چه جوابی بهش میدی؟؟

تو مسئول این بچه هستی ولی حق نداری برای مرگ و زندگیش تصمیم بگیری،فقط میتونی با توکل بر خدا به دنیا بیاریش و نگهداریشو بکنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم خیلی دلمه ولی شوهرم اومد گفت شاید حکمت خداس ولی میدونم شرایط اون بچه درست نیست  میدونم ن ...

اگه شوهرت گفته و موافقه تو دیگه ناز نکن میدونم خیلی سخته ولی باز خدا رو شکر همسرت اذیتت نمیکنه که ال کن بل کن

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
در زمان بارداری مگه دندون درست میکنن؟اخه عکس انداختن خیلی ضرر داره برای دتدون درست کردن هم عکس لازمه

همینم الان شده مشکلم  نه میتونم دارو بخورم نه میتونم کاری کنم

تو این یه هفته قبل دو تا بسته قرص خوردم 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
زندگی پس از زندگی دیدی قسمتی ک طرف بوشو سقط کرده بود ؟؟

من اصلا نمیگم ایشون سقط کنه ولی یکم خودخواهانه نیست؟

اینکه یک موجود و بدون خواسته ی خودش با مسئولیت خودت! به دنیا بیاری و بهش زندگی بدی درحالی که می دونی شرایط زندگیت افتضاحه فقط بخاطر اینکه گناهکار نشی

نمی دونم شاید من اشتباه فکر میکنم 

همینم الان شده مشکلم  نه میتونم دارو بخورم نه میتونم کاری کنم تو این یه هفته قبل دو تا بسته قر ...

بلاخره بارداری سخته،نگهداری از بچه سخته،تربیت سخته،مشکلات مالی سخته،ولی الان خدا تورو برا این سختیا انتخاب کرده.من که میگم قطعا حکمتی داره،توکل کن به خدایی که روزی دهنده است.شک نکن روزیش از غیب میرسه زیادم میرسه.

استارتر عزیز برات بهترین هارو آرزو می کنم 

اگه تصمیم گرفتی نگهش داره به دکتر قرص هایی که این یک هفته مصرف کردی و شرایطط رو کامل توضیح بده یک وقت مشکلی ایجاد نشه خدایی نکرده🩷

من اصلا نمیگم ایشون سقط کنه ولی یکم خودخواهانه نیست؟ اینکه یک موجود و بدون خواسته ی خودش با مس ...

ببین بچه را ما بوجود نمیاریم،قطعا این خداست که بهش زندگی میده.

اما میتونیم اینجوری هم به دقضیه نگاه کنیم که حالا که من اشتباه کردم باید تمام تلاشمو برا خوشبختیش بکنم.

و سرنوشت انسانها دست خداست و خدا بهتر میدونه اون بچه در اینده خوشبخت خواهد بود یا بدبخت

سقط نکن منم شرایط سختی دارم ولی سقط نکردم

هر چی فکر میکنم نمیتونم از پسشون بر بیام اگه باز چند سال فاصله داشتن میشد 

ولی الان انگار بدنم خسته اس 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
هر چی فکر میکنم نمیتونم از پسشون بر بیام اگه باز چند سال فاصله داشتن میشد  ولی الان انگار بدنم ...

عزیزم بخدا منم شرایطم سخته ۴تابچه دارم که این وسط بچه مریض هم داریم که بااین وضعم رسیدگی بهش سخته بچه های اخریم ۵و۳ساله هستن از عواقبش ترسیدم

خدایا خودت کمک کن