2777
2789
عنوان

کسی هست تو تبلیغات ماهواره ای سرویس قابلمه سفارش داده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 13841 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خریدم کاملا الکیه مسعود حسنی دزدا خدا ازشون نگزره

سلام یعنی به دست شما نرسید .کلاهبرداری بوده منم سفارش دادم هنوز نیومده و جواب تلفن نمی‌دن و کد رهگیری بعد از 12 روز هنوز ارسال نشده 

سلام این قابلمه چدن های تبلیغ ماهواره ایی همش دروغ هست .من سفارش دادم بعد از 20روز رسید توی تبلیغ که یک قابلمه رو با چکش میکوبه از همون هست و 7تکه هست ‌دسته ها پلاستیکی و جنس بشدت بیخود مثل قطوی تن ماهی هستند و داخلشون رنگ کردند  و اصلا ماهیتابه دو رو و رژیمی ندارد .حیف پول بابت این قابلمه ها که دادم 

از ماهواره هيچي نخريد همش كلاه برداريه من قابمه خريدم اصلا اون كه تبليغ ميكرد نبود يه اشغال فرستاد كه تو گوگل سرچ كردم ديدم ١٤پارچش ٧٠٠بود اونوقت اينا ٧پارچه فرستادن ١٣٠٠ 

کلا تبلیغات فروش ماهواره کلاهبرداری هست،و واریزی بنام پیمان رضایی، آگاه باشید من هم فریب فروش کفش نیوبالانس خوردم واریز کردم،یک جفت آشغال  فرستادن، ۶۸۰ هزار واریزی داشتم..شماره تماس خانمی که من را اغفال کرد۰۹۹۰۲۳۲۷۲۶۰،می تونید از طریق پلیس فتا ثبت گزارش نمایید.

سلام معلوم دروغ الان تبلیغ می‌کنه ست قابلمه خیلی عالی نشون میده تازه با دوتا جایزه هم خردکن هم سن چاقو کمتر از دو میلیون خب معلومه دروغ ولی شماره تماس که پول واریز گردید را به پلیس فتا بدهید خواهر من یک خرید توی اینستا کرد بعد بلکه کردند یک سال گذشته بود همش ماها بهش گفتیم باید شکایت کنی شکایت کرد یا و به غلط کردن افتاد پولم واریز کرد شما هم نگذارید این کلاهبرداران رشد کنند

سلام عزیزم خوبی چیشد خریدت ازماهواره خوب بود منم الان دیدم سرویس قابلمه با خردکن وست چاقو 1480بنظرم

لینک فرستاد پرداخت کنم ولی نزدم میترسم دروغ باشه برا تو رسید دستت چطوربود؟