2777
2789

چجوری انجام دادید ؟ نذر کردید یا قبل برآورده شدن حاجتتون ذکر/نمازشو خوندید؟ به چه تعداد و چند روز؟ 

تو گوگل سرچ زدم ولی روش ها متفاوته چیزی که خودم شنیده بودم یه تعداد مشخصی باید ذکر یاجواد الائمه ادرکنی خونده بشه که تعداد رو پیدا نمیکنم:(

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!

این روش هم من تازه شنیدم روزی صد مرتبه به مدت چهل روز تا شهادت امام جواد باید تموم کنی،الان چند روزه شروع شده ولی امام جواد مهربونه تو شروع کن

«اللهم عجل لولیک الفرج»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اولین باره می‌شنوم شرایطش چجوریه؟

فکر نکنم شرایط خاصی داشته باشه فقط شنیدم یه تعدادی رو باید بگی دنبال تعدادشم و شنیدم خیلی مجربه و خیلی ها به حاجتشون رسیدن

ا

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!
این روش هم من تازه شنیدم روزی صد مرتبه به مدت چهل روز تا شهادت امام جواد باید تموم کنی،الان چند روزه ...

ممنونم ازت 

پس روزی صدبار یا جواد الائمه  درسته؟ 

باید ۴۰ روز بشه؟ یعنی در کل ۴۰۰۰۰ تا

niniyar_5

@niniyar_5  

نام کاربری قابل عوض کردنه؟ 

اگه ممکنه میخوام نام کاربریمو 

Melody_of_peace 

بذارم

@niniyar_3‍ 

اون خانم یا ربات سارا بپرس بهم گفتن اگه ازتون بخوام میتونید نام کاربریمو عوض کنید

@niniyar_3 ‍  اون خانم یا ربات سارا بپرس بهم گفتن اگه ازتون بخوام میتونید نام کاربریمو عو ...

@niniyar_3‍ 

@niniyar_3 ‍  اون خانم یا ربات سارا بپرس بهم گفتن اگه ازتون بخوام میتونید نام کاربریمو عو ...

@niniyar_3‍ 

@niniyar_3