2777
2789
عنوان

مامانا و خانم هاي باردار

225 بازدید | 14 پست

من هفت هفته و پنج روزمه دوروز پيش صداي قلب ني ني مو شنيدم و خداروشكر همه چي نرمال بود 

ديشب نصفه هاي شب يه اتفاقي افتاد كه با ترس از خواب پريدم و تا چند دقيقه خيلي ميترسيدم كه باعث شد زير دلم يه دردي اومد و به فاصله چند ثانيه از بين رفت و سريع خودمو اروم كردم و بلافاصله چيز شيرين و خنك خوردم

حالا خيلي نگرانم اين ترسم ايا باعث شده قلب جنينم از كار بيوفته يا مشكلي براش ايجاد كنه??????

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خدا بخواد بچه ای بمونه ک زمین ب آسمون برسه میمونه. اگه بخواد با این چیزا قلب وایسته که دیگه باید تا 9 ماه بارداری فقط از این استرسا داشت و خودتو نابود کنی.

بد به دلت راه نده بی خیال باش

ن ان شاالله مشکلی نیس. کابوس تو دورا بارداری طبیعیه من ک انقد دیدم    

كابوس نبود يه اتفاقي تو ساختمونمون افتاد باعث ترسم شد جوري كه تا حالا اينطوري نترسيده بودم

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

نه عزیزم نگران نباش هیچی نمیشه منم چند بار توی بارداری ایتطوری شدم شنبه ام میتونی بری خانه بهداشت ...

الان ک واس صدای قلب زوده 

حمید عشقمن😍😍😍 خدایا سایه شوهرمو از سرم کم نکن و مواظبش باش😇 خدایا هزاران بار شکرت بخاطر داشتن گل پسرم 👨👸👶
نميدونم خيلي نگرانم چون تو حالت عادي هم اينطوري نترسيده بودم گفتم نكنه مشكلي پيش بياد

این نگرانیت بدتره. اروم باش. توکل ب خدا. خدا خودش حافظشه

حمید عشقمن😍😍😍 خدایا سایه شوهرمو از سرم کم نکن و مواظبش باش😇 خدایا هزاران بار شکرت بخاطر داشتن گل پسرم 👨👸👶
كابوس نبود يه اتفاقي تو ساختمونمون افتاد باعث ترسم شد جوري كه تا حالا اينطوري نترسيده بودم

نترس اگه با اینا بچه بیافته نسل آدمیزاد منقرض میشه

خدای من ، ناامیدم نکن چون امیدی جز تو ندارم