2821
2789
عنوان

شماهم اینجورین..

1522 بازدید | 195 پست

وقتی گوشیو دستم میگیرم انگشت کوچیکم زیر گوشیه جوری ک یدفع نگاه میکنم جای گوشی روی انگشتم میفته و بی حس میشه هر کاری میکنم نمیتونم جور دیگه ای بگیرمش نمیدونم بعضیا چجوری ساعت ها گوشی دستشونه🤦‍♂️

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای دقیقا تازه انقد سرم تو گوشیه بعد چندساعت پا میشم چشامم تار میبینه انگشت کوچیکمم کبود میشه😐😂ق ...

بدبختی نن هر نیم ساعت میمالمش ک یکم خون جریان داشته باشع بعد دوباره😅

من اصن نمیفهمم ساعتا چجوری رد میشه😂فقط یهو به خودم میام میبینم دارم کور میشم دستامم داره کبود میشه

ن من کاش کور بشم🤣فقط انگشتم داغون میشه کاش میشد ی پلاستیکی چیزی سرش کنیم ک اینجوری له نشه

ن من کاش کور بشم🤣فقط انگشتم داغون میشه کاش میشد ی پلاستیکی چیزی سرش کنیم ک اینجوری له نشه

با یه تیکه پارچه ببند یا باند پیچی کن

نبابا کور بشی که بدتره

من کلن تار میبینم وقتی زیاد گوشی دستمه

چه کنیم

وقتی بیرون از گوشی هیچی و هیچکس نیست

همین گوشی مونده برامون😑

زیاد میبینم بگوووو

سلام دنبال یه سریالم سریال امریکایی هست جم کمدی نشونش میداد سریال کمدی بود سه تا دختر بودن که به یه شهر تو امریکا برای یه کاری می رن ولی همون جا میمونن چون اونجا زیباتر و خوشگلتر دیده می شن

با یه تیکه پارچه ببند یا باند پیچی کن نبابا کور بشی که بدتره من کلن تار میبینم وقتی زیاد گوشی دستم ...

باند پیچی کنم مادرم ببینه نمیگه این چیه😅

خیال کردم فقط من تنهام 

سلام دنبال یه سریالم سریال امریکایی هست جم کمدی نشونش میداد سریال کمدی بود سه تا دختر بودن که به یه ...

ی فیلم هست ک اینجوریه ولی اون سینماییه ولی ی سریالم هست ک ۳تا دخترن یکیشون کوتاه تره ولی اونم نیست

امریکا سالانه ۱۰۰۰فیلم درست میکنن زیاد کمدی نمیبینم