2777
2789
عنوان

عمل لاغری

286 بازدید | 62 پست

کسی رو دیدید با bmi زیر ۴۰ عمل اسلیو معده انجام داده باشه؟ من وزن ۷۹ و قد ۱۶۵ دارم و از هیکلم متنفرم

اهل غذا خوردن زیاد هم نیستم وقت و حوصله ورزش هم ندارم، اصلا از بچگی تپل بودم و سر این موضوع چه قدر اعتماد به نفسمو از دست دادم، رون و بازوهام تپلن و جدیدا هم شکم و پهلو دارم، از وقتی میرم سرکار وزنم بیشتر شده قبلا کمتر بود😭 خلاصه الان تصمیم گرفتم بعد بچه دار شدن (که فکر کنم اون موقع بترکم) عمل کنم، گرچه همسرم مخالفه

من قدم 160

وزنم 87

ولی هرگز اسلیو نمی کنم.

همسرتون حق داره.به شدت خطرناک هست این عمل.

منم یه مدت تو فکر عمل بودم.

داداشم پزشکه و بهم گفت هر بیمارستانی که بری ،تلفنی عملتو لغو می کنم.

الان دارم کالری شماری می کنم.

از 90شروع کردم

راه سلامتی کم خوری و ورزشه

💔🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی ام آی بالای ۳۵ عمل میکنن  ولی نمیتونم پیشنهاد کنم عمل کنی  من بی ام آی بدنم ۴۸ بود&nb ...

من فکر کردم بالای ۴۰ عه چون بیمه هزینه‌ی بالا ۴۰ رو میده، یعنی زیر ۳۵ اجازه عمل نمیدن؟ ما معمولا بعد زایمان چاق میشیم اینو حدس میزنم با توجه به ژنمون، خب الان راضی نیستی؟

بی ام آی بالای ۳۵ عمل میکنن  ولی نمیتونم پیشنهاد کنم عمل کنی  من بی ام آی بدنم ۴۸ بود&nb ...

بعد یه سوال دیگه، رون و بازو اینا هم لاغر میشه؟

با این دو تا خیلی مشکل دارم

من فکر کردم بالای ۴۰ عه چون بیمه هزینه‌ی بالا ۴۰ رو میده، یعنی زیر ۳۵ اجازه عمل نمیدن؟ ما معمولا بعد ...

بیمه بالای ۴۰ رو پرداخت می‌کنه 

ولی بالای ۳۵ هم عمل میکنن 

زیر ۳۵ رو نمیتونن عمل کنن 

مام همینطوریم بعد بارداری به شدت وزن مون بالا می‌ره 

چرا خیلیم راضی ام اصلا عاشق خودمم🙃

من قدم 160 وزنم 87 ولی هرگز اسلیو نمی کنم. همسرتون حق داره.به شدت خطرناک هست این عمل. منم یه مدت ...

ببین اصلا کلا بی انگیزه شدم، چند بار شروع کردم ول کردم، نمیدونم چرا حوصله‌م نمیکشه و واقعاااا وقت ورزش ندارم چون سرکارم همش و نمیرسم

چه عملی بای پس یا اسلیو چند وقت ازش میگذره برگشت وزن نداشتید 

اسلیو 

یه سال و نیم بیشتره 

نه تازه همش وزنم کم میکنم تا هرجایی که دلم بخواد میتونم وزن کم کنم بعد رژیم تثبیت میگیرم 

برگشت وزن خیلی کم پیش میاد مگه اینکه بعد عمل خیلی ریزه خواری کنن و شیرینی و تنقلات بخورن یا اصلا تحرکی نداشته باشن 

ببین اصلا کلا بی انگیزه شدم، چند بار شروع کردم ول کردم، نمیدونم چرا حوصله‌م نمیکشه و واقعاااا وقت ور ...

منم بعد دو سال امروز و فردا کردن رژیم گرفتم.

تو هم همت کن ،می تونی.

چی مهمتر از اینکه هیکلت متناسبه و لباسا به تنت می شینه؟

💔🖤