کسی رو دیدید با bmi زیر ۴۰ عمل اسلیو معده انجام داده باشه؟ من وزن ۷۹ و قد ۱۶۵ دارم و از هیکلم متنفرم
اهل غذا خوردن زیاد هم نیستم وقت و حوصله ورزش هم ندارم، اصلا از بچگی تپل بودم و سر این موضوع چه قدر اعتماد به نفسمو از دست دادم، رون و بازوهام تپلن و جدیدا هم شکم و پهلو دارم، از وقتی میرم سرکار وزنم بیشتر شده قبلا کمتر بود😭 خلاصه الان تصمیم گرفتم بعد بچه دار شدن (که فکر کنم اون موقع بترکم) عمل کنم، گرچه همسرم مخالفه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بی ام آی بالای ۳۵ عمل میکنن ولی نمیتونم پیشنهاد کنم عمل کنی من بی ام آی بدنم ۴۸ بود&nb ...
من فکر کردم بالای ۴۰ عه چون بیمه هزینهی بالا ۴۰ رو میده، یعنی زیر ۳۵ اجازه عمل نمیدن؟ ما معمولا بعد زایمان چاق میشیم اینو حدس میزنم با توجه به ژنمون، خب الان راضی نیستی؟