2777
2789
عنوان

عمل لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 62 پست
بعد یه سوال دیگه، رون و بازو اینا هم لاغر میشه؟ با این دو تا خیلی مشکل دارم

بله من رونام نصف شدن دقیقا 😂ساق پام دقیق نصف قبلن هستش الان 

بازو هم خیلی لاغر میشه 

البته من رشتم علوم ورزشی بود و الآنم دانشگاه علوم ورزشی میخونم و کلا ورزش میکنم ولی خب بعد عمل باید ورزش کرد تا پول شل و افتاده نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی هست این؟

بوتاکس معده همون سمی که برای بوتاکس صورت استفاده میکنن رو به  معده تزریق میکنن حرکات معده کند میشه و غذا دیرتر هضم میشه و کمتر گرسنه میشید و لاعری اتفاق میفته

منم بعد دو سال امروز و فردا کردن رژیم گرفتم. تو هم همت کن ،می تونی. چی مهمتر از اینکه هیکلت متناسب ...

ببین من واقعا غذام زیاد نیست سرکار میرم

تا ساعت ۵ و اینا صبحونه و ناهار دارم و وسطش چای و قهوه میخورم، بعد که میام گرسنه باشم شیر یا آجیل یا میوه میخورم نمیگم ریزه‌خواری ندارم ولی واقعا زیاد نیست بعد می بینم اطرافیانم چه قدر بیشتر میخورن ولی لاغرن انگیزه مو از دست میدم

یه کم توضیح میدی چیه؟ هزینه‌ش چه قدره؟

بوتاکس معده عمل سرپاییه و بیهوش نمیشی مثل آندوسکوپی میمونه نمی‌دونم چی به معده تزریق میکنن ماهیچه معده دیگه توانایی اینکه مثل قبلا بخوری رو نداره 

ولی بالون معده یه کیسه سیلیکونی که هیچیش نمیشه یا همون بالون که بهش میگن از دهان وارد معده میکنن و فضای معده رو پر می‌کنه و باعث کم خوری و کاهش وزن میشه 

بخدا هزینه شو نمی‌دونم من دو سه سال پیش خواستم بالون معده بذارن برام گفتم شش هفت تومن میشه الان و نمی‌دونم